Podobno rajd krakowski i elmot są zagrożone i mogą się nie odbyć. Orlen się wycofał i nie mają kasy. To prawda czy tylko jakieś plotki?
Słyszałem, aczkolwiek tylko o Krakowskim. W każdej plotce jest trochę prawdy. Od krakowskiego miałem rozpocząć sezon, a może być lipa 106 - Pią 03 Kwi, 2009 2009-04-03 14:24:55 Krakowskiego nie będzie!
Jak Autoklub dowiedział się nieoficjalnie, Automobilklub Krakowski podjął dzisiaj decyzję o odwołaniu 45 Rajdu Krakowskiego, pierwszej rundy mistrzostw Polski, drugiej - Pucharu Polski. Organizatorzy mieli kłopoty z zebraniem budżetu po wycofaniu się głównego sponsora, Platinum.
Czekamy na oficjalny komunikat w tej sprawie.fydi - Pią 03 Kwi, 2009
106 napisał/a:
2009-04-03 14:24:55 Krakowskiego nie będzie!
Jak Autoklub dowiedział się nieoficjalnie, Automobilklub Krakowski podjął dzisiaj decyzję o odwołaniu 45 Rajdu Krakowskiego, pierwszej rundy mistrzostw Polski, drugiej - Pucharu Polski. Organizatorzy mieli kłopoty z zebraniem budżetu po wycofaniu się głównego sponsora, Platinum.
Czekamy na oficjalny komunikat w tej sprawie.
Tej informacji już nie ma na stronie natomiast rallyonline pisze:
Organizacja Rajdu Krakowskiego, 1 rundy RSMP i 2 rundy RPP, jest zagrożona z powodów budżetowych. Decyzji o odwołaniu imprezy jeszcze jednak nie podjęto.
- Rajd jeszcze nie został odwołany - poinformowano nas w sekretariacie Automobilklubu, dementując nieoficjalne pogłoski - Decyzja ma zostać podjęta na początku przyszłego tygodnia.Michał - Pią 03 Kwi, 2009 jednak plata rządzi rynkiem ...ŁukaszS3 - Pią 03 Kwi, 2009 Jak rajd się odbędzie to oczywiście sie wybieram! Byle panowie nie organizowali rajdu z niedopiętym budżetem bo potem będą ładować kary za byle co znowu żeby budżet podreperować 106 - Pon 06 Kwi, 2009 i chuj temat strzelil.. .
qbus - Pon 06 Kwi, 2009 by ich tak chu.j wszystkich!martin.h - Pon 06 Kwi, 2009 Brawo Platinum! Brawo PZMot!fydi - Pon 06 Kwi, 2009 Fuck! Szkoda, ale bardziej są rozczarowani pewnie sami zawodnicy. Szczególnie Ci którzy rzadko jeżdżą a mieli jechać Anonymous - Pon 06 Kwi, 2009 No i ch.uj... Ciekawe co z Elmotem i pozostałymi rajdami...martin.h - Pon 06 Kwi, 2009
AndreXSi napisał/a:
Ciekawe co z Elmotem i pozostałymi rajdami...
Ja słyszałem, że zagrożone są jeszcze Elmot i Karkonoski, ale oni w odróżnieniu od A.Krakowskiego mają jeszcze czas i może uda im się ogarnąć budżet.Bad-i - Pon 06 Kwi, 2009 ladna masakra CHRZANEK - Wto 07 Kwi, 2009 No niestety...