MotorSport - I Runda Samochodowych Mistrzostw Tychów 2008, 9 marzec
Marek23 - Pon 24 Mar, 2008 Ja wyjezdzam na miesiac, poza tym do clio wkladam klatke. Ale zycze przeczepnosci i braku bledow...qbus - Pon 24 Mar, 2008 jest juz Twoje auto u Siekierki? daj znac jak juz bedzie to podjade do Łukasza porobić spy foto Marek23 - Pon 24 Mar, 2008 Nie, jutro jade dogadac wszystko i chyba w tym tygodniu go zawioza... Tylko ostroznie z fotami mojej fury, wiesz, ze one wywoluja poruszenie mi - Pon 24 Mar, 2008 ja się domagam fot opalonego pilota!Marek23 - Pon 24 Mar, 2008
Proszę bardzo. To jest mój dobry ziom...mi - Pon 24 Mar, 2008 no taki nawet nawet, chodziłby ze mną? k-mart - Pon 24 Mar, 2008 to jego wlasnosc?
http://nasza-klasa.pl/profile/2866247/gallery/3 Marek23 - Pon 24 Mar, 2008
Jedna z dziesiątek..o ile nie setek.106 - Pon 24 Mar, 2008
Marek23 napisał/a:
do clio wkladam klatke
masz juz jakies sprecyzowane plany co jedziesz? wisle?k-mart - Pon 24 Mar, 2008
Marek23 napisał/a:
Jedna z dziesiątek..o ile nie setek.
Fajnie, taki Polski Hugh Hefner Marek23 - Pon 24 Mar, 2008
106 napisał/a:
masz juz jakies sprecyzowane plany co jedziesz? wisle?
Plan jest taki, że auto ma być N, ale nie mam żadnej licecncji, więc na razie nie nic wymyślę. Poza tym u mnie ciężko z czasem, żeby takową licencję wyjeździć... Ale na pewno zacznę dużo trenować. Ale prędzej czy później i tak chcę pocechać jakiś PZMot. Musze ogarnąć tą licencję.
A Ty jak z planami?106 - Pon 24 Mar, 2008
Marek23 napisał/a:
A Ty jak z planami?
we wtorek podpisuje umowe na prad
do 30tu dni bede mial gaz
i takie tam ;)
na razie dyktuje.... w planach krakowski, subaru moze tez rzeszow w kadecie.Anonymous - Wto 25 Mar, 2008
qbus napisał/a:
Cytat:
widzac nabijanie sie ze mnie i wklejanie zdjec
i ten sam człowiek na innym forum pisze...
Cytat:
Fajnie uchwycona wycieczka w plener
btw. to wpada w przyszla niedziele do tych? ja jak sie tym razem nic nie zepsuje (tfu tfu tfu) to jade na prawym w białym vtsie
Przeczytaj prosze caly temat , a zobaczysz ze wklejone tu zdjecia ze mna w roli glownej nie mialy na celu pokazania fajnych ujęc , bo na celu bylo wyśmianie mnie.
A to ze to fajne zdjecia i fotografom należą sie duże brawa , to chyba oczywiste. Wykazali sie nie zlym refleksem. (co z reszta w tym temacie napisalem, i to w pierwszym swoim poscie) :
"PS. bardzo fajne zdjecia dobry fotograf, gratki "
A co do Tych mam nadzieje ze bede w stanie pojechac, a nie "wpadać"
A zepsuc to sie przytrafi nie raz , bo jestem przecietnym kierowcą a nie M.Schumacherem czy Loebem.
Do zobaczenia w Tychach , oby pogoda dopisala.
qbus , mam wrażenie ze nie za bardzo mnie "trawisz" Marek23 - Wto 25 Mar, 2008 Maciek, luz... Naprawdę nie jest tak jak myślisz. Trochę Ci zazdrościmy koni
Ale to nie taka zazdrość, jak ta dotycząca tyskich kibiców i ich zazdrości co do moich "sofixów", spuszczonych gaci i bycia miastowym