To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - CAR SA reveals best cars of 2007

Dariano - Pon 25 Lut, 2008

tak czy siak stawiam na saxo :)
Vlodarsky - Pon 25 Lut, 2008

ja też stawiam na saxo tak między nami... co nie znaczy, że Morgan i Marek nie będą na pudle.. na pudle będzie jakieś saxo i dwa sporty. Takie moje zdanie.
mi - Pon 25 Lut, 2008

nie wiem kto pierwszy, ale na pudle - 2 x clio i świeżo doinwestowywane saxo :-)
k-mart - Pon 25 Lut, 2008

nie zgadzam sie...
w tym roku r5 oraz jeden cif sa poza zasiegiem.
wiec obstawiam r5+cif+clio/saxo

CHRZANEK - Pon 25 Lut, 2008

Nie doceniacie armii pugów 106 ???
:jupi: :jupi: :jupi:
Ja tam myslę że "szpica" nie ulegnie zmianie, chyba że Daruś kupi coś naprawde HOT ;)

Kazdy kibicuje komus innemu ;)
strick - Pon 25 Lut, 2008

Chrzaniu zapolniałes o lokalnym fighterze, ktory dołaczy do stawki swoim mocnym saxolotem ;)
Marek23 - Pon 25 Lut, 2008

Myślę, że Morgan pierwszy, Dees drugi, trzeci Saxorulez... Choć poznałem tor i na razie jestem pierwszy w tabelce to jakoś na siebie nie stawiam. Drugi raz na torze, plus klatka, plus zawias rajdowy,itd, jak wejdę do 5tki to będzie spoko.
Dariano - Pon 25 Lut, 2008

Ja raczej nie kupie nic do tego czasu. strasznie powoli wychodze z dolka finansowego. choc powiem wam ze powaznie po glowie chodzi mi will z wgnieconym bokiem
106 wyginely chyba wszystkie

Dariano napisał/a:
po glowie chodzi mi will z wgnieconym bokiem

Darus ale na ricardo williamsy sa zawsze strasznie drogie, aukcja sie wlasnie konczy a tu juz +3000chf..
Za taka kase lub odrobinke wiecej mozna znalezc cale :)

Michał - Wto 26 Lut, 2008

k-mart napisał/a:

w tym roku r5 oraz jeden cif sa poza zasiegiem.

ale ja nie jedze w tym roku. Raczej będe uwieczniał wasze wygłupy. Więc jedno miejsce na pudle jeszcze jest wolne :D