anjas - Wto 06 Lis, 2007 noo, ostatni raz tak czekalem na Boze Narodzenie jak bylem w przedszkolu Anonymous - Wto 06 Lis, 2007
anjas napisał/a:
noo, ostatni raz tak czekalem na Boze Narodzenie jak bylem w przedszkolu
andrew normalnie jakbys miał 17 lat
xbox , praca w domu i taaaaki prezent od Mikołaja
SUPER anjas - Wto 06 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
andrew normalnie jakbys miał 17 lat
racja, troche jestem niedojrzały
ale dobrze mi z tym Gaydek - Wto 06 Lis, 2007 Nie pozostaje nic innego jak tylko gratulować .
:564:Anonymous - Wto 06 Lis, 2007
anjas napisał/a:
racja, troche jestem niedojrzały
ale dobrze mi z tym
w każdym z nas jest cos z dziecka PiTT - Wto 06 Lis, 2007 teraz zobaczyłem, że masz ramki Renault Kutyna...
w TVN Turbo kolejny raz mówili o jego nielegalnym warsztacie
w razie coś nie oddawaj nigdy tam, chyba, że masz dobry układ z nim kubas - Wto 06 Lis, 2007 mowia ze boys will be boys tylko wielkosc zabawek sie zmienia !! anjas jak tam kalendarzyk codziennie czekoladke zjadasz ?anjas - Wto 06 Lis, 2007
kubas napisał/a:
anjas jak tam kalendarzyk codziennie czekoladke zjadasz ?
teraz zobaczyłem, że masz ramki Renault Kutyna...
w TVN Turbo kolejny raz mówili o jego nielegalnym warsztacie
w razie coś nie oddawaj nigdy tam, chyba, że masz dobry układ z nim
na pewno lakierowac tam nie bede:) - mam nadzieje ze ta wpadka czegos ich nauczylaAnonymous - Pią 09 Lis, 2007 a w razie czego masz blisko do konstancina a tam juz wplywy HOThatch org sa zacne saxorulez - Pią 09 Lis, 2007
lachim83 napisał/a:
mam nadzieje ze ta wpadka czegos ich nauczyla
oglądając wywiad z Panem nie sądze..
Ciekaw jesetem czy Renault Polska dobiera im się do skóryPiTT - Pią 09 Lis, 2007 taa... straszny buc
trochę pokory by nie zaszkodziło, ciekawe czy będzie takim arogantem jak mu zaczną klienci spier...ć
ogólnie szkoda, że nie praktykuje się u nas w kraju czegoś takiego
wykryją przekręt w autoryzowanym serwiesie -> zabierają autoryzację i po zawodach