Te z tej wersji Sa idealne ... Super ...Chciałbym takie miec!BaRtO_206GT - Pon 05 Lis, 2007
FreeMan napisał/a:
pytanie z innej beczki:
Czy ktos wie, gdzie moglbym sie przymierzyc do Speeda III i RC ?? Jakis sklep, gdzie mozna sobie w takim kuble klapnac?
Misiu ja mam Speeda III Loko - Pon 05 Lis, 2007
FreeMan napisał/a:
qbus napisał/a:
czyli zwykle kubly z naszywkami renault sport... jeszcze bez homologacji a pewnikiem z utracona... 600 zl za komplet... sorry ale znaczek renault sport mozna samemu wyszyc. wiecej w zyciu bym nie dal.
ja wlasnie na speedach chce takie wyszyc Renault Sport
pytanie z innej beczki:
Czy ktos wie, gdzie moglbym sie przymierzyc do Speeda III i RC ?? Jakis sklep, gdzie mozna sobie w takim kuble klapnac?
Chyba będzie cięzko , mozesz jechać do tej ich manufaktury w skoczowie i tam pewnie się przymierzysz, ale ja bym nie chciał zobaczyć miejsca w którym robią te kubły , widziałem manufakture w której lepią bimarco i nawet nie chce widzieć miejsca w którym robia speedy, jakoś lepiej psychicznie się czuje w tej nieświadomości CHRZANEK - Pon 05 Lis, 2007 hehehehe.
Ciekawe czy w sparco lub omp jest lepiej ...
Dla mnie RC jest kozak, ale ksiegowy karze wziąźć speeda
To co robimy naszywki hothatch org, czy kazdy sobie ???Loko - Pon 05 Lis, 2007 No ciekawe jak robią omp, albo sparco, jak nie widziałem, to myślałem ze bimarco to bedzie jakaś mała fabryka, będzie hala itd, a oni robią te fotele w garażu przy domu :570:
A co do fetela to moze jednak szarpnij się na rc, jesli nie przeraża Cię wsiadanie i wysiadanie z niego, bo np. speed II w pośladach nie jest za głeboki, albo moze jeszcze jakiś inny model, widziałem ze teraz maja jeszcze 4 i wrc, moze one są głębsze.
Ale to jak kto woli, jeśli chodzi o trzymanei mi speed II wystarcza, jedyne co bym zmienił to lepsze pasy.qbus - Pon 05 Lis, 2007
Cytat:
No ciekawe jak robią omp, albo sparco, jak nie widziałem, to myślałem ze bimarco to bedzie jakaś mała fabryka, będzie hala itd, a oni robią te fotele w garażu przy domu
Bimarco wykupilo dosyc duzy teren przy zajezdni PKS w Myslenicach... powoli chyba zacznie sie stawiac jakas wieksza hala i konkretniejsza produkcja. Na dobra sprawe to jest bardzo mloda firma, tak zaczeli i poki co tak robia dalej a ich produkty maja homologacje FIA wiec z bezpieczenstwem nie jest zle.Młody Papież - Pon 05 Lis, 2007
Loko napisał/a:
FreeMan napisał/a:
qbus napisał/a:
czyli zwykle kubly z naszywkami renault sport... jeszcze bez homologacji a pewnikiem z utracona... 600 zl za komplet... sorry ale znaczek renault sport mozna samemu wyszyc. wiecej w zyciu bym nie dal.
ja wlasnie na speedach chce takie wyszyc Renault Sport
pytanie z innej beczki:
Chyba będzie cięzko , mozesz jechać do tej ich manufaktury w skoczowie i tam pewnie się przymierzysz, ale ja bym nie chciał zobaczyć miejsca w którym robią te kubły , widziałem manufakture w której lepią bimarco i nawet nie chce widzieć miejsca w którym robia speedy, jakoś lepiej psychicznie się czuje w tej nieświadomości
ja chyba bede musiał podjechać... daleko strasznie nie mam, a nie chciałbym kupić fotel w który sie np nie zmieszcze
...tak więc nie strasz stodołą, bo gorzej bedzie mi się tam zebrać :-PLoko - Pon 05 Lis, 2007 To jak już pojedziesz to prosze nie opowiadaj mi co widziałes bo przestane jezdzić w moim kuble , a moze lepiej nie jedź na pewno się znajdzie ktos znajomy kto ma Młody Papież - Pon 05 Lis, 2007 no właśnie chyba bede musiał podjechać, bo nie kojarze nikogo w moich okolicach kto miałby Mirco RC... a na tego się zapatruje...
Loko, mysle że nie masz sie co obawiać... jak odwiedze to opowiem, pewnie będzie to jakas wielka hala, gdzie robią też fotele do F16 a właścicielem firmy okaze sie...y... syn kuzyna córki z drugiego małżeństwa wuja stryja samego Ari Vatanena :one:dzik - Pon 05 Lis, 2007
FreeMan napisał/a:
to sa fotele z Clio Sport z wersji CUP
Ja myslalem ze tylko trophy.
Bad-i w R5 mam Bimarco E kierowcy i C pasazeraFreeMan - Pon 05 Lis, 2007
dzik napisał/a:
FreeMan napisał/a:
to sa fotele z Clio Sport z wersji CUP
Ja myslalem ze tylko trophy.
ale Ty sie czepiasz , oczywiscie masz racje- wystepuje wylacznie w wersji Trophy.mi - Pią 09 Lis, 2007 chyba zaczynam mięknąć, pozostaje tylko pytanie - na kiego grzyba drugi fotel w samochodzie, na dodatek w samochodzie, który nie jeździ...
1) kubas - Bydgoszcz 1 szt ??
2) wasq - łódź 1 szt
3) saxorulez 2 szt
4) chrzanek - 2szt - na gwiazdkę
5) FreeMan - 2 sztuki na gwiazdkę (tylko musze sie poprzymierzac)
6) Dzik 2 sztuki, na gwiazdke tez chetnie
7) k-mart 1 szt
dżony - 1szt
9) mi 1 szt ??kubas - Pią 09 Lis, 2007 ejj mi mowiles ze lubisz twardy pedal a tu nagle miekniesz !!
Cena juz sie nie zmieni nawet gdybysmy zamowili 100 ale zamawiajcie zamawiajcie bo jest okazja mi - Pią 09 Lis, 2007 ja jestem mientki - lubię twardych partnerów saxorulez - Pią 09 Lis, 2007
Cytat:
ja jestem mientki - lubię twardych partnerów
mi - Ty jesteś trochę pedziu co ?
wklej swoja fotę
niby zarty wszystko ale fanem anala jesteś