ale jak zobaczylem ksiazke serwisowa kolegi to sie zalalamalem. On kupil swojego jakies 18 miesiecy temu i w ciagu roku chyba 3-4 razy zawieszenie mu robili, skrzynie itd..... A gosc jezdzi jak stara Kondzia
W sedanie przez 18 miesiecy nic...
A robiony w TurcjiCHRZANEK - Śro 23 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
3-4 razy zawieszenie mu robili
Slynna tylna belka, która miala być tańsza ?? ?? ??
To w takim razie w produkcji, bo nie w eksploatacji Bad-i - Śro 23 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
3-4 razy zawieszenie mu robili
Slynna tylna belka, która miala być tańsza ?? ?? ??
To w takim razie w produkcji, bo nie w eksploatacji
przyznam ze nie mam pojecia bo nie znam sie tyle na hondach. Wiem tylko ze jest to ten 5 drzwiowy civic 1.8 140 KM - ale chyba nie typeS tylko zwykly jakis. Mi sie ogolnie podobal ale np plastiki przy drzwiach i przelacznikach strasznie sie scieraly.Anonymous - Śro 23 Sty, 2008 Ja mam drugiego CTR-a i ich bynajmniej nie żałuję.
Oba ciężko pracują na swój serwis ale NIC się nie psuje.
No dobra, w poprzednim był synk trójki do wymiany, ale to dlatego,
że zmieniałem biegi bez odejmowania gazu.dzik - Śro 23 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
skrzynie itd..... A gosc jezdzi jak stara Kondzia
Precyzyjne skrzynie wymagaja precyzyjnej obslugi
Znam uzytkownika nowego cifa, skrzynia byla wymieniana.
Troche mu brakuje do bezawaryjnosci, ale oczywiscie zaden hondziarz tego do wiadomosci nie przyjmie
Gaugan, co w cifie Cie wkurzalo?Bad-i - Śro 23 Sty, 2008 kurcze ale nie ma reguly, ja z tego co widze i co przejechalem moglbym powiedziec ze VW Passat jest mniej awaryjny od Hondy bo w ciagu roku przejechalem 40 tys km i nic.
A kolega w Hondzie zmienil zawias 3/4 razy.
Z drugiej strony moj kolega odebral paska 2.0 TDI (DSG) i stal na serwisie miesiac po 2 tygodniach jazdy. dzik - Śro 23 Sty, 2008 Moja kolezanka opiekuje sie samochodami w swojej firmie. Jezdzili fordami, szef przesiadl sie na paska nowego 2.0 w manualu i ciagle stoi w serwisie. Skrzynia pada wlasnie.
Moze dlatego ze nim upalalem troche
Fordy dzialaly.Bad-i - Śro 23 Sty, 2008
dzik napisał/a:
Moja kolezanka opiekuje sie samochodami w swojej firmie. Jezdzili fordami, szef przesiadl sie na paska nowego 2.0 w manualu i ciagle stoi w serwisie. Skrzynia pada wlasnie.
Moze dlatego ze nim upalalem troche
Fordy dzialaly.
u nas byly Renault i przeszlismy na VW wlasnie z tego powodu ze na jedna Lagune w ciagu 2 lat wydawalismy polowe jej wartosci. Ja jezdze i upalam paska 2.0 (fsi) i nic Anonymous - Śro 23 Sty, 2008 Jak była premiera nowego Golfa GTI, umówiłem się na jazdę próbną.
Zadzwonili do mnie z salonu i mówią, że przepraszają ale muszą przełożyć jazdę.
Dlaczego? Bo to wspaniałe DSG się zepsuło A auto było fabrycznie nowe PiTT - Czw 31 Sty, 2008 oglądałem dzisiaj tego
http://www.autotrader.pl/...0,103167382.asp
800km przebiegu - fajnie
bezwypadkowy - sprzedawca przyznał, że miał maskę malowaną, nie wiadomo jak reszta
ogólnie widać, że nówka sztuka, ale za 86 900zl to chyba drogo
w salonie jest za ok. 102 000zl
biorąc pod uwagę wyprzedaz z rocznika 07 to realne jest, że będą trochę tańsze
zakładając, że zejdą z ceny na 92-95 tys. to chyba dobry dealM - Czw 31 Sty, 2008 O boże srebrny wyglada z tylu jak srający pies.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CHRZANEK - Czw 31 Sty, 2008
eM napisał/a:
srebrny wyglada z tylu jak srający pies
Urzeklo mnie to stwierdzenie...rasta - Czw 31 Sty, 2008
eM napisał/a:
O boże srebrny wyglada z tylu jak srający pies.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cała wieś tańczy i śpiewa saxorulez - Pią 08 Lut, 2008 Dobra odgrzewam kotleta...
Pewna firma zrobiła testy CTRa w UK nowego i wyszło im tak:
Our development car was dyno-tested before and after fitment of the cat-back system and produced very respectable figures. As standard, the car was measured at 212.7 BHP @ 7625rpm and 152.5 lb/ft @ 6065rpm. With the Milltek system fitted, this jumped to 219.5 BHP @ 7596rpm and 159.8 lb/ft @ 6100rpm. That's a gain of +6.8bhp power gain and a torque increase of +7.3 lb/ft. We can't wait to see what happens when we add the manifold and hi-flow sports catalyst which are due for development soon!
czyżby w końcu trzymały mocz ??dzik - Pią 08 Lut, 2008 Tak trzymaja, i przynajmniej takie pocieszenie bo skonczyly sie czasy latwej elektroniki i hondaty. Przynajmniej na dzien dzisiejszy.
Ale cos im duzo wyszlo, maja zazwyczaj tyle co w papierach czyli 200.
Jak hondata nie powstanie do nowego ctr'a to bedzie lekka kicha, napchali tam tyle elektroniki ze ciezko bedzie podjechac z SA ktory to ogarnie.