saxorulez - Śro 08 Lut, 2006 sam ładnie już napisał... tak zę miodek to za głowę by się zlapał..
a tak wogóle dołączyła do nas Laleczka Anonymous - Śro 08 Lut, 2006 witam wszystkich
mam zamiar kupic w najblizszej przyszlosci mily samochodzik-dlatego tez bede czytac i analizowac wszystkie wasze narzekania na/zachwyty nad roznymi samochodzikami:DAnonymous - Śro 08 Lut, 2006 witamy witamy kolejna kolezanke Dariano - Śro 08 Lut, 2006 Witamy witamy
Widze ze panie nam rosna w siłe Maciek - Śro 08 Lut, 2006 witam wszystkie nowe kolezanki i kolegów :564:Peter - Śro 08 Lut, 2006 witam witam i polecam sie na przyszlosc saxorulez - Czw 09 Lut, 2006
Peter napisał/a:
witam witam i polecam sie na przyszlosc
skromny jesteś
Witam kolezanki.. a jakiego jaguara ma laleczka??Grzesiek VTS - Czw 09 Lut, 2006 Witam !
Na tym forum kazdy doradzi jesli chodzi o samochody i nie tylko.Peter - Czw 09 Lut, 2006 Lukasz to mialo znaczyc ze sluze rada Niemy - Czw 09 Lut, 2006 witam nowa kolezanke
hmmm Jaguar na poczatek i szukamy czegos innego?
no to grubo Anonymous - Wto 14 Lut, 2006 Witam,
Chciałbym sie przywitać z wszystkimi uzytkownikami forum. :564:
Moj samochód to Honda Civic VTi 160 PS, niedługo będzie w dziale PIMP MY RIDE lenny - Wto 14 Lut, 2006 elo kijas... czekamy na fotki!!Jakarti - Wto 14 Lut, 2006 wiekszy przyrost naturalny mamy na forum niz chinczycy
witam wszystkich !! !!saxorulez - Wto 14 Lut, 2006 witam Honde już widziałem w PIMPIE naprawde cacuszko...Loko - Czw 16 Lut, 2006 Witam wszystkich.
Nazywam się Piotrek i podobnie jak wy wszyscy interesuje się małymi zap... autkami. Niestety na razie jestem w trakcie poszukiwań mojego pierwszego hot hatcha. Wybór już padł teraz tylko musze znaleźć odpowiedni okaz, a do póki go nie znajde to będe od czasu do czasu ujeżdżał zielonego Focusa.