To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Poszukiwania terenówki/suva (2005-2008)

Rasputin - Czw 10 Wrz, 2015

Tylko ja podszedłem z innej strony....kupiłem sobie zwykły tani dupowóz,czyli po liftową C5 w automacie i szczerze jak za te piniądze mistrz auto. A jako drugie weekendowe auto kupiłem klasyka...Stariona :faja: W lato i tak bede jeździł Mitsubishi. Co do fotek C5 to nie mam, jest to zwykła C5 kombi w exclusivie...tyle ma z bajerów ;)
Taka C5 ma wszystko co droższa konkurencja, komfortem i wielkościa w środku bije ich na głowę a cześci do niej są naprawdę tanie. I nie bedzie ci jej szkoda jak ja ktoś przerysuje. Tylko szukaj w wersji exclusiv. Na 19' i najniższym położeniu zawieszenia wygląda mistrz :D Zreszta ty i tak się znudzisz po pół roku to przynajmniej nie bedzie ci szkoda sprzedawać.
Tu masz akurat sedana, w kombi lepiej by to wyglądało :D

Kamill - Czw 10 Wrz, 2015

Ekonomista napisał/a:
Bardzo dobrze prowadzące sie aute podwyższone to:
Właśnie czemu nie Porsche? :rotfl:

Pitt w skórzanej marynarce, podkoszulce w serek, z kajanem, wisiorem i opalenizną na heban :rotfl:

Kamill - Czw 10 Wrz, 2015

Rasputin napisał/a:

Tu masz akurat sedana, w kombi lepiej by to wyglądało :D
Obrazek

:wall: xD xD :wall:

kamil - Czw 10 Wrz, 2015

Pitt nigdy z tyłu nie siada.
Chce skurczybyka co wjedzie i przejedzie po wszystkim to niech kupi Jeepa, albo OTB po lifcie żeby chociaż miał delikatny zakus do detajlingu :rotfl:

Anonymous - Czw 10 Wrz, 2015

Jak do miasta to tylko G 4x4 do kwadratu ;D Nikt nie podskoczy :faja:

PiTT - Czw 10 Wrz, 2015

podobno outback lepiej sie prowadzi przed liftem, jest sztywniejszy
    dzisiaj sie karnalem h6
    z minusow ktore zauwazylem to brak regulacji kierownicy przod/tyl, jedynie gora dol
    fotel srednio wyprofilowany i siedziska nieco za krotkie, ale nie wykluczam ze sa wygodne
    silnik bardzo fajnie sie kreci, dzwiek bardzo delikatny i niemeczący
    zdecydowanie lepsze wrazenia od 80+ niz od 0
    skrzynia raczej wolna, ale w zupelnosci wystarczajaca
    seryjny hebel raczej srednio daje rade, kwestia przyzwyczajenia albo zamiany na sti :)
    a ogolnie, nic nie stuka, nic nie puka
    ruda tez nie bierze
    jedynie kolor mi sie nie podoba i wolalbym chyba czarnego :)
    jeszcze pomysle, ale nie jest to zly typ na fure do wozenia dupska bez stresu

kamil - Pią 11 Wrz, 2015

Nie wiem jak w tym było z hamulcami i czy jest jakaś różnica w hamulcach między 2,5 a H6, ale mi w zupełności stykał ten zestaw. Raczej chyba kwestia przyzwyczajenia. Siedzenia pod japońską dupę i kiera także, ale na dłuzsza trase moja dupa była zdecydowanie mniej zmęczona. Chyba nawet w BMW bardziej meczy.
    Kamill - Pią 11 Wrz, 2015

Honda Element
    EmerytRs2 - Sob 12 Wrz, 2015

Nowe okreslenie hadziarzy?
    lukp - Sob 12 Wrz, 2015

PiTT podepnę się pod Twój temat :)

Chyba się starzeje i zachciało mi się trochę wygody po clio, czy ktoś miał styczność z takim autem?
    http://otomoto.pl/oferta/...t-ID6ya9wT.html

Janusz - Sob 31 Paź, 2015

Bonczek napisał/a:
    W alfie nie zapisuja wizyt w serwisie :rotfl:

nie ma tak pojemnych serwerów :rotfl: :rotfl: