qbus - Sob 20 Paź, 2012 Szkoda tego kapcia Kubata bo mógł pogonić Schefflera, ma chłopak ten rok mega pechowy. Fura mocy nie ma a jednak da sie takim sprzętem oesy wygrywać
Mega dziwią takie słabe czasy Płachytki, tzn jest w czolowce ale jednak brakuje.GeKo - Sob 20 Paź, 2012 A6 grubo przetrzebiona
- Wawrzyczek OUT
- Mularczyk OUT
- Hupało OUT106 - Sob 20 Paź, 2012 za to badi 4ty w klasie heheGeKo - Sob 20 Paź, 2012 Baran przeeeegrubo na ostatnim OS. Obronił się przed ścigającym Płachytką, a przy okazji podskoczył o 3 miejsca w generalce ogrywając jeszcze Kurdysia.
Szkoda że Wawrzyczek coś narobił, bo mieliby walkę na neutralnym terenie.Bad-i - Sob 20 Paź, 2012 My na mecie, dzień pełen przygód ale jakoś ukonczylismy.
Czasy słabe ale na to przyjdzie czasqbus - Sob 20 Paź, 2012 Baran/Paciej
Kubat z Siutą też trochę odrobili, szczęści pomogło i jest 3
U nas w klasie na razie Cholewa, Duda, Miksa ale Duda ma ponoc jakąś karę za spóźnienie jeszcze złapać.
Bad-i gratki mety,wazne są kmy których do tej pory nie było dużo.106 - Sob 20 Paź, 2012 duda juz z ta kara drugi heh bylem "menadzerem ds. czasow" michala przygod mieli tyle ze dla 5ciu zalog by starczylo.Przem_106 - Sob 20 Paź, 2012
Stf napisał/a:
Scheffler idzie ogniem widzę. Czyli jednak chłopaki z wyścigów dają rade. Smorawiński widzę też koksik.
Tym bardziej mnie cieszy, ze udało mi się wbic między nich tydzien temu w rallylandzie i wygrac z Schefflerem większosc osow
Bad-i o co chodzi z twoim tempem? Czemu to saxo tak nie jedzie? Bez urazy, ale tydzien temu seryjne Tico za 1000zł w rallylandzie traciło mniej na km/os-owy do Scheflera i Smorawinskiego niz Wy. Jak dla mnie to cos tu jest nie tak.qbus - Sob 20 Paź, 2012
106 napisał/a:
duda juz z ta kara drugi heh bylem "menadzerem ds. czasow" michala przygod mieli tyle ze dla 5ciu zalog by starczylo.
No to mają w zasadzie mistrza... na Cieszynie pełna klasa sie nie uzbiera a mają 11 pkt przewagi nad drugim Szacun, Michał był nie do dogonienia w tym roku.GeKo - Sob 20 Paź, 2012 Przem_106, Bez złośliwości , nie sądzisz że coś musiałobyć na rzeczy, skoro ze Smorawińskim przegrałeś a Szefler z nim i resztą robi co chce . Wiadomo wynik jest wynik, ale decyduje o nim masa czynników.
Baran niby też wyjął klasę, ale raczej fuksem niż możliwościami. Gdyby stawka dojechała mógłby liczyć co najwyżej na 3-4 miejsce dziś, jeśli powalczyłby z Wawrzyczkiem.
A Badi ma dużą pracę domową, jak pisał Martin, pakuj saxo, ustaw się z Piotrkiem i Mularczykiem. Chłopaki mieszkają 200metrów od siebie i razem sobie coś zamknijcie na radia przed Barbórką.MMaxiA7 - Sob 20 Paź, 2012 na rallylandzie nie ma tyle drzew co na dolnośląskim,więc noga trochę drży na gazie GeKo - Sob 20 Paź, 2012 MMaxiA7, i...? bo nic to nie wnosi do tego co napisałem.Przem_106 - Sob 20 Paź, 2012
GeKo napisał/a:
Przem_106, Bez złośliwości , nie sądzisz że coś musiałobyć na rzeczy, skoro ze Smorawińskim przegrałeś a Szefler z nim i resztą robi co chce . Wiadomo wynik jest wynik, ale decyduje o nim masa czynników.
Baran niby też wyjął klasę, ale raczej fuksem niż możliwościami. Gdyby stawka dojechała mógłby liczyć co najwyżej na 3-4 miejsce dziś, jeśli powalczyłby z Wawrzyczkiem.
Oczywiscie GeKo wszystko się zgadza i chłopaki na taki rallyland przyjezdzają głownie potestowac i potrenowac mając na wyniki wywalone. Scigają się raczej sami z sobą i tak było ostatnio. Przetestowali kontener opon Pirelli i to dla nich było najwazniejsze. A to, ze Smorawinski objechał Scheflera mnie nie zdziwiło, bo akurat Smorawinski był tam chyba z 20 raz, a Scheffler pierwszy
Nie mniej jak dla mnie 3sek/km to roznica klasy sprzętowej, a 10sek/km to przepasc.
Saxo miało byc porownywalne do C2R2 tymczasem cos nie zagrało.fydi - Sob 20 Paź, 2012 GeKo - Sob 20 Paź, 2012
Przem_106 napisał/a:
Nie mniej jak dla mnie 3sek/km to roznica klasy sprzętowej, a 10sek/km to przepasc.
Saxo miało byc porownywalne do C2R2 tymczasem cos nie zagrało.
A to masz rację, Marek czy Stf w takim aucie byliby w pierwszej piątce po ustawieniu takiego auta.
Przed Badim długa droga. W życiu przejechał ledwie kilka rajdów a amatorek chyba też nie za wiele było. Musi jeździć jeździć a jak już nie będzie wiedział co jeszcze to jeździć dalej.