oficjalnie sezon zakonczymy wkrótce po ustaleniach
dobranoc Rudello - Pią 16 Maj, 2008 Bylo szybklo i zabawnie.
Caly czas roznosci mnie energia...
Marcel 08 napisał/a:
dziekujemy rudello za nagrody
no problemo.
who`s tha man!?!?! strick - Pią 16 Maj, 2008
Rudello napisał/a:
who`s tha man!?!?!
No ten, no ten... z jajcem Mick - Pią 16 Maj, 2008 było naprawde fajnie, może w końcu zacznę lepiej jeździć
ale to 13 miejsce w generalce mnie przeraża...
nie lubie tego numeru...OSKAR - Pią 16 Maj, 2008
Mick napisał/a:
ale to 13 miejsce w generalce mnie przeraża...
13 dobra cyfra
Bylo super.
Fajnie bo nie za duzo i 9 osobowy start jest spoko.
Smiesznie,kolezeńsko i agdesywnie*
Rudi & Oskar & r26 rasta - Pią 16 Maj, 2008 Qrwa nie udało mi się dotrzeć
Trywialna instala routera WiFi u kumpla okazała się zajęciem na kilka. godz. Anonymous - Pią 16 Maj, 2008 wiec juz na spokojnie podsumuje ten sezon
jako pomysłodawca i organizator I sezonu gokartowego HOThatch.org chciałbym bardzo podziekowac wszystkim startujacym za przede wszystkim miła atmosfere, poswiecony czas, zaangazowanie, pomoc przy organizacji (michool & CHRZANEK) oraz rewelacyjna walke
mam nadzieje,ze czas który poswieciliscie dał wam choc troche satysfakcji teraz robimy sobie przerwe, mam nadzieje, ze w okolicach października ruszymu moze z II sezonem, ale to sami zadecydujecie
oficjalne zkaonczenie sezony - date podam wkrótce Vlodarsky - Nie 22 Cze, 2008 Byłem dzisiaj na Bemowie. Drugi raz siedziałem w karcie moje czasy powtarzalne to 33.xx a najlepszy to 33.84. Gośc co tam na torze ogarnia temat zrobił na tym samym karcie 33.69 po mnie
Jestem z siebie mega happy Anonymous - Nie 22 Cze, 2008 przygotowywujesz sie do II edycji Vlodarsky - Pon 23 Cze, 2008 kiedy rusza II edycja ??Anonymous - Pon 23 Cze, 2008
Vlodarsky napisał/a:
kiedy rusza II edycja ??
zobaczymy .... jak ruszy to bedzie to zapewne wrzesien/październik
bede dzis miał ze soba nagrody dla Dariano,FreeMan i Adam206 - prosze sie o nie upominac na spocieVlodarsky - Pon 23 Cze, 2008 Niech to będzie Październik Jakarti - Śro 25 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Dariano,FreeMan i Adam206 - prosze sie o nie upominac