Ja do tylu nie dopuszczam bo za dużo gazu pali wtedy Janusz - Sob 13 Paź, 2012
rabarbar napisał/a:
Bart napisał/a:
rallymati napisał/a:
"życie zaczyna się powyzej 5 tys. obrotów"
mam odcięcie w okolicy 4600
ja mam tyle na wolnych obrotach
Vtec kicking in Ya (niech to bonczek poprawnie napisze) bizon - Nie 14 Paź, 2012
Janusz napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Bart napisał/a:
rallymati napisał/a:
Vtec kicking in Ya (niech to bonczek poprawnie napisze)
vtec just kicked in yo
bonczek pewnie dopiero zaczyna leczyc kaca rallymati - Nie 14 Paź, 2012
no name napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Bart napisał/a:
rallymati napisał/a:
Ja do tylu nie dopuszczam bo za dużo gazu pali wtedy
to tylko Ci powspołczućno name - Nie 14 Paź, 2012
rallymati napisał/a:
to tylko Ci powspołczuć
Dzięki za współczucie, mam nadzieję że będę się mógł kiedyś jakoś zrewanżować [/i]Muzykant - Śro 17 Paź, 2012 Przywitam sie wiec poraz kolejny pamiec ulotna jest, stare konto totalnie zapomniane, moze niektorzy beda kojarzyc moja byla Xsare VTS, moze nie,
w kazdym razie witam, i prosze o przyjecie pomimo wtopy na starcie Koto - Śro 17 Paź, 2012 No, siema!
Kable, świece, cewka do 106, ile? Janusz - Śro 17 Paź, 2012
Koto napisał/a:
Kable, świece, cewka do 106, ile?
pozer i konfident Muzykant - Śro 17 Paź, 2012 Rano odpowiem, nie mam cennika w glowie siema - Śro 17 Paź, 2012
Muzykant napisał/a:
pomimo wtopy na starcie
Stary! Takiego numeru co żeś wyczynił chłopaki łatwo Ci tutaj nie zapomną! Marnymi zniżkami nic tutaj nie wskórasz- musisz dać NAPRAWDĘ SPECJAL PRAJS paru klubowiczom by całe forum o tym zapomniało. So if you know what I mean- check PW martin.h - Śro 17 Paź, 2012 Najlepiej jakbyś klubowiczom opie.dolił batona Muzykant - Śro 17 Paź, 2012 marzenie scietej glowy Rasputin - Śro 17 Paź, 2012
siema napisał/a:
Muzykant napisał/a:
pomimo wtopy na starcie
Stary! Takiego numeru co żeś wyczynił chłopaki łatwo Ci tutaj nie zapomną! Marnymi zniżkami nic tutaj nie wskórasz- musisz dać NAPRAWDĘ SPECJAL PRAJS paru klubowiczom by całe forum o tym zapomniało. So if you know what I mean- check PW
Cos mi sie wydaje,że Mario szykuje sie do jakiegoś grubszego remontu w Clio Muzykant - Śro 17 Paź, 2012 lajtowy remont tylnych hamulcow was79 - Czw 18 Paź, 2012 O Muzykant, polecam zakupy u niego.
Kupowałem na KRC i zawsze było w dobrym prajsie i szybko