HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
rasta - Śro 14 Maj, 2008 Postaram się dotrzeć Maciek - Śro 14 Maj, 2008 Jesli PolPosition bylo w BC to juz go nie ma.Anonymous - Czw 15 Maj, 2008 Bad-i - Czw 15 Maj, 2008 wiem że płakać nie będziecie ale tak tylko informacyjnie zgłaszam że mnie dzisiaj nie bedzie FreeMan - Czw 15 Maj, 2008
Bad-i napisał/a:
wiem że płakać nie będziecie ale tak tylko informacyjnie zgłaszam że mnie dzisiaj nie bedzie
anjas - Czw 15 Maj, 2008 Panowie, sorrki, ale mnie na 90% też nie będzie... Akurat mi się pilna robota zwaliła na głowę i nie wiem czy się wyrobię.OSKAR - Czw 15 Maj, 2008 ja bede
szkoda chlopaki szkoda FreeMan - Czw 15 Maj, 2008 ja tez bede walczyl o 3 miejsce jak lew......
najpierw w nierownej walce wyeliminuje Rudego tuz przed rozpoczeciem wyscigu, wkladajac mu palec w oko... Pozniej Dariana stosujac tzw niechcace blokowanie tor jazdy lecaca cegla.. OSKAR - Czw 15 Maj, 2008 No a ja bede pewnie sie starac utrzymac swoje prawie pewne 6 miejsce.
ale pewnie i tak was wszystkich pogodze i pojade jak trzeba CHRZANEK - Czw 15 Maj, 2008 Ponieważ pierwotnie mnie miało nie być - ale dzięki Marcelowi wpadło trochę pieniążków więc pojawię się bronić 7 miejsca.
Ponieważ bez walki nie ma sportu, zabiorę ze sobą Jakartiego i zasilimy swoimi skromnymi osobami te wiekopomne wydarzenie Michał - Czw 15 Maj, 2008 wpandie ktoś po mnie ? ubezpieczenie mi sie skończyło i boje się trochu jechać.
biore kamerkie i coś bym was pofilmowałKonradMK - Czw 15 Maj, 2008 heh ja nie mam od 10 maja polisy ale co tam, ktoś po mnie podjedzie bo ja z kolei nie mam na paliwo a bym pooglądał Anonymous - Czw 15 Maj, 2008
Michał napisał/a:
wpandie ktoś po mnie ? ubezpieczenie mi sie skończyło i boje się trochu jechać.
biore kamerkie i coś bym was pofilmował
na kacu jezdzisz a bez ubezp nie.... nie rob scen podbij do mnie i pojedziemy razemAnonymous - Czw 15 Maj, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Ponieważ pierwotnie mnie miało nie być - ale dzięki Marcelowi wpadło trochę pieniążków więc pojawię się bronić 7 miejsca.
ciesze sie ze moglem pomoc ziom Michał - Czw 15 Maj, 2008 ziom wez ... nie wpadne bo sie boje wracać ok 12 .