Autoholiczka - Sob 01 Wrz, 2012 Może będzie mi dane? Bonczek - Nie 02 Wrz, 2012
Barejka napisał/a:
szkoda ze nie widzialas bonka w wersji żyt
Ciiiiii... Bart - Nie 02 Wrz, 2012
Janusz napisał/a:
eeee tam, po prostu kiedyś czytałem bystry felieton, który wyjaśniał dlaczego w internecie sa praktycznie samo faceci wyszło ze laski mało wnoszą, a w realu jesteśmy dla nich mili bo liczymy ze może zaruchamy, natomiast w necie wiadomo ze sa fest daleko wiec szanse maleją,a ze nic nie wnoszą to i mili nie jesteśmy to tak w skrócie, nie wiem czy wyraziłem sie jasno, ale dla odwrócenia uwagi SZOK TATO KUPE !!
dobra teoria!M - Nie 02 Wrz, 2012 No przecież wklejałem http://i.imgur.com/SRtBV.pngBart - Nie 02 Wrz, 2012 Takie długie i po angielsku - pewnie tylko rzuciłem okiem, nie zagłębiałem się was79 - Nie 02 Wrz, 2012
Autoholiczka napisał/a:
Was jest więcej, najpierw wy się pokażcie
Wypraszam sobie, jestem jedyny i nie powtarzalny!
WitajPiTT - Nie 02 Wrz, 2012
a przy okazji witam nową koleżankę na forum roj - Nie 02 Wrz, 2012
Autoholiczka napisał/a:
Jak się na czymś znają to wnoszą równie dużo o ile nie więcej niż faceci!
..no ale to nie forum o zmywaniu podłogi więc jednak teoria przedstawiona przez Januszka pewnie działa
witamy!zefir - Nie 02 Wrz, 2012
cześć i czołem! Jakarti - Nie 02 Wrz, 2012 juz popisali sie wszyscy? dziewczyny nie widzieliscie?
Roj, slabiutkie
Witamy, na czym sie znasz?roj - Nie 02 Wrz, 2012
Jakarti napisał/a:
Roj, slabiutkie
błędny rycerz przybył z odsieczą
słabe, słabe, zapomniałem o prasowaniu Bart - Nie 02 Wrz, 2012 Jakarti - Nie 02 Wrz, 2012 hehe, to raczej o Tobie swiadczy, a nie o mnie kochany no name - Nie 02 Wrz, 2012 Dziwię się że to piszę ale zgadzam się z Jakartim, pum - Nie 02 Wrz, 2012 widzę że noł nejm ciągle liczy że zamoczy