Koła mają 27,5" zamiast 26", m.in. lepiej "tłumią dziury" i możemy mieć wyżej suport kamil - Sob 21 Kwi, 2012 ja dzisiaj 67KM. Dziękujejozekrj - Sob 21 Kwi, 2012 Wygrał i został zdyskwalifikowany
Ale i tak bardziej niż wszystkimi 29er'ami, 27'5 i szosą, którą ostatnio przypadkowo bym kupił jaram się fullem i to prawdopodobnie będzie następny zakup
I na zachętę
Bart - Sob 21 Kwi, 2012 ja mam fulla i bardzo polecam EmerytRs2 - Nie 22 Kwi, 2012 potrzebuję kupić dwa rowery
męski i damski.
Moze z hh.org kptoś sprzedaje?martin.h - Nie 22 Kwi, 2012 Mam damski, ale nie na sprzedaż jozekrj - Nie 22 Kwi, 2012 wiem wiem chciałem pomieszać trochę
też mam fulla i jest fajnie szczególnie jak ma się 250mm skoku z przodu wybiera wszystko łącznie z małymi psami kotami i dziećmi Anonymous - Nie 22 Kwi, 2012 do 2 k kupi się taki jakis fajny rower na dobrych amorach itd ? Chodzi mi o porządny sprzęt żeby polatać po szutrach , łąkach , lasach.
I na moje wymiary 178/94kg jaki będzie najlepszy ?no name - Nie 22 Kwi, 2012 Czesio, w Twoim guście to Wigry 3 albo Jubilat
bo na Pelikana za wysoki jesteś Anonymous - Nie 22 Kwi, 2012 Muszę mieć chyba wyższą rame , bo jak jadę małym rowerem to mi się pęto w zębatki wkręca M - Nie 22 Kwi, 2012 Kurna...
kupilem tego hamaxa i pojechalem dzisiah nad wisle z Tysia, slaba jest akcja jak dzieciak zasnie bo zaczyna robic "dzieciola" a w wersji kiss niema regulacji zeby dziecię położyć. I tym sposobem mam fotelik na sprzedaz jakby co martin.h - Nie 22 Kwi, 2012
Czesio napisał/a:
do 2 k kupi się taki jakis fajny rower na dobrych amorach itd ?
Raczej poszukaj sobie coś z jednym amorem, i najlepiej używkę. Za dobrego fulla tzn. takiego aby dawał przyjemność z jazdy, a nie wku.rwiał conajmniej 3k zł musisz mieć