To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

kubas - Czw 24 Lis, 2011

M napisał/a:
Ja także żałuję że Kubas jednak nie powalczy o mistrza świata w 2012, szkoda szkoda.
Piękna ścieżka kariery, 350Z, GT-R, jutro F1 a pojutrze kto wie może lot w kosmos.
Wielka szkoda...

Cytat:
„Nie rozumiem czemu Renault zmieniło słowa Roberta” mówił Morelli dla Gazzetta dello Sport. „Nie jest prawdą, że on nie będzie gotowy na sezon 2012: on powiedział, że nie ma pewności, że będzie gotowy na pierwsze zimowe testy w lutym.”

Takżę M spoko loko Kubas powróci i powalczy o tytuł mistrza świata 2012! :D

pum - Nie 27 Lis, 2011

dobrzy są w tym Redbullu... ich zepsuty bolid i tak jest lepszy od wszystkich innych :rotfl:
no name - Nie 27 Lis, 2011

Jaka niespodzianka normalnie :D

Kolejna żenua

pum - Nie 27 Lis, 2011

a tam żenua... żenua jest że nie ma oficjalnie teamorders i powstają takie głupie kombinacje.
no name - Nie 27 Lis, 2011

słyszałeś podziękowania webbera ?
to chyba najlepiej tłumaczy jaki jest zadowolony z wygranej :lol2:

iQ - Wto 29 Lis, 2011

Räikkönen wraca do F1.

http://www.lotusrenaultgp...in-F1-with.html

WuRC - Wto 29 Lis, 2011

Przystanek w drodze do Red Bulla ;-)
jarek-malopolska - Wto 29 Lis, 2011

Robert do Ferrari ;D
Gaydek - Wto 29 Lis, 2011

kubas do McLarena
kubas - Wto 29 Lis, 2011

Mam jeździć z tym o innym kolorze skóry niż mój?

Bart do Ferrari!

kubas napisał/a:

Masz go zastąpić Zią

A ja chętnie zastąpię Berniego ;D

kubas - Wto 29 Lis, 2011

Gaydek napisał/a:
kubas napisał/a:

Masz go zastąpić Zią

A ja chętnie zastąpię Berniego ;D

Czyli z guzikiem mam jeździć ? hmmm no dobra...

Berni dzwonił i mówi że w testemencie zapisał że po nim będzie czerwonowłosy a potem to już tylko koniec świata, podobnie jak z czarnym papieżem...

i'm in! :lol2:
Bart - Wto 29 Lis, 2011

kubas napisał/a:

Berni dzwonił i mówi że w testemencie zapisał że po nim będzie czerwonowłosy

Anonymous - Czw 01 Gru, 2011

"Gerard Lopez dodał: „Przez cały rok ciągle powtarzaliśmy, że nasz zespół rozpoczął całkowicie nową erę. Za kulisami ciężko pracujemy nad budową elementów udanej konstrukcji, aby zapewnić, że już wkrótce będziemy w stanie walczyć na wysokim poziomie. Decyzja o powrocie Kimiego do Formuły 1 w naszych barwach jest pierwszym z kilku ciekawych potwierdzeń, które w przyszłości uczynią nas jeszcze bardziej poważnym konkurentem. Oczywiście wszyscy nie możemy się już doczekać współpracy z mistrzem świata. W imieniu wszystkich naszych pracowników chciałbym powitać Kimiego w Enstone – miejscu, które zawsze było znane z ludzkiego podejścia do Formuły 1”

Jak czytam to wszystko i wypowiedzi tych wszystkich ludzi to mi się wydaje, albo źle czytam i nic z tego nie rozumiem ale tak myślę że już o KUBICY zapomnieli, teraz numer jeden KIMI i co on pokarze to co SZUMI a Mercedes był w tym roku dużo lepszy, a nowy rok będzie bez zmian i siła w F1 ta sama, LOTUS myśli że zdobędzie 80 puchar za pierwsze miejsce myślę że się mylą, prędzej ROBERT by wygrał tą 80 niż KIMI.