rasta - Czw 24 Mar, 2011 Gieteki przekładają się na potęgę
Dwie w graficie z wpasowanymi daszkami i jaśkami zrobionymi na gładko, dwie na czarno a piąta czeka na swoją kolej
Castomowa deseczka z bliska
Co to za Cytryna, he?
CHRZANEK - Czw 24 Mar, 2011
rasta napisał/a:
Co to za Cytryna, he?
Citroen Sparco ???rasta - Czw 24 Mar, 2011 rasta - Nie 27 Mar, 2011 Jako, że flokujemy deski dla Palonka-Rally, z przyjemnością informuję, że w najnowszym GT jest opisane przegrubaśne EVO, do które flokowaliśmy deseczkę
Anonymous - Nie 27 Mar, 2011 GT pełne niespodzianek - jest i nasz "produkt" Ignis Sport - ale Juby znowu źle napisał nazwę MBcars Bad-i - Pon 28 Mar, 2011
rasta napisał/a:
jaśkami zrobionymi na gładko
Co to jest Jasiek? (czy chodzi o prawy Airbag?)....
Jezeli tak, to czy tam nie było zadnego bez schowka po prawej? (ciekawy jestem jak wtedy to flokujecie)rasta - Pon 28 Mar, 2011 Jasiek to zaślepka od Airbag, a tam gdzie był schowek jest daszek.Bad-i - Wto 29 Mar, 2011
rasta napisał/a:
Jasiek to zaślepka od Airbag, a tam gdzie był schowek jest daszek.
ok kumam, ja tam gdzie jest Airbag tez mam schowek, stad moje pytanie.rasta - Wto 29 Mar, 2011 Ja tam nie widzę problemu, można zaślepić, można pozostawić i poflokować z każdej strony, co se klejent życzy rasta - Śro 30 Mar, 2011 Subaru Impreza GT w różnych wariantach
rasta - Śro 30 Mar, 2011 Alfa Romeo GTV
MoRToN - Pon 04 Kwi, 2011 Bart zaraz te plastiki od alfy przyrezerwuje.rasta - Wto 05 Kwi, 2011 Niestety klejent już odebrał Bad-i - Wto 05 Kwi, 2011 Rasta a masz moze gdzies zdjecia GTka z deska juz w srodku ?rasta - Wto 05 Kwi, 2011 Mogę jutro mieć