M - Śro 08 Wrz, 2010 Nie jesteśmy za murzynami,
po prostu ms ma nas w ( o ) - dupie.
Moze jestesmy za małym rynkeim.Jakarti - Śro 08 Wrz, 2010
M napisał/a:
po prostu ms ma nas w ( o ) - dupie.
Moze jestesmy za małym rynkeim.
zgadza sie , to wlasnie mialem na mysli. rozumowanie biznesowe i oczywiscie z tego pkt patrzenia rozumiem
M napisał/a:
Nie jesteśmy za murzynami,
powyzsze swiadczy jednak o tym, ze jestesmy.. konsole sprzedaja juz bardzo dlugo u nas..
sprzedaja tutaj ten shit wiec mogliby posadzic kilku typów nawet w UK co beda ogarniac to po PL bo do tego to sie tylko sprowadza..anjas - Śro 08 Wrz, 2010
Jakarti napisał/a:
niestety nie ma uslugi Xbox na Polske..
czytałem gdzieś, że lada chwila ma to się zmienić. Microsoft podjął decyzję...
Ale fakt, mnie też to mega wkurzało.Jakarti - Śro 08 Wrz, 2010 chyba najbardziej mnie zirytowalo, ze produkt kupiony legalnie w PL i musze kombinowac zeby z niego skorzystac M - Śro 08 Wrz, 2010 Ja to widzę od bardzo prostej strony - jeśli korporacja nie zwęszy profitów to absolutnie nie zrobi nic w tym kierunku chociażbyście stawali na głowie.
Od strony gracza jest wizerunek marki, fajne gry, rozrywka etc. Od strony korporacji są tylko zimne tabele z cyferkami lub estymacje potencjalnych zyskow.
Gdyby 80% graczy xboxowych się podpisało że deklaruje sie nie kupować wiecej gier na xboxa i kupić inną kosnolę to bardzo szybko usługa live by zaczęła działać.Jakarti - Śro 08 Wrz, 2010 okej okej - rozumiem bilans
ale jestem posiadaczem legalnie zakupionego towaru za taka sama cene jak moj sasiad zza kanalu La Manche i nie moge skorzystac ze wszystkich usług
not fait at allpP - Śro 08 Wrz, 2010
Jakarti napisał/a:
ale jestem posiadaczem legalnie zakupionego towaru za taka sama cene jak moj sasiad zza kanalu La Manche i nie moge skorzystac ze wszystkich usług
za gramanicą jest taniej (39funtow w uk za nowke sztuke zaraz po premierze) , już nie wspominam do stosunku zarobki/cena gry
mcs trąbi nas w 4 litery i dlatego sprzeddałem xboxa!M - Śro 08 Wrz, 2010 mało tego, używkę można kupić praktycznie od razu po premierze za pol lub 2/3 ceny.
Uzywka polega na tym że pudełko jest otwarteJakarti - Śro 08 Wrz, 2010
pP napisał/a:
za gramanicą jest taniej (39funtow w uk za nowke sztuke zaraz po premierze) , już nie wspominam do stosunku zarobki/cena gry
mialem na mysli, ze ludzie placa za pelnowartosciowy produkt a otrzymuja mniej
moze w UK taniej sa gry, ale jak ostatnio bedac na wakacjach rozmawialem z Holendrami i Belgami, to gry na PS3, u nich nowki sa drozsze od naszych na polkach sklepowych zaraz po premierze 60-70€ takto okreslali was79 - Pią 10 Wrz, 2010 hehe na allegro handlują juz GT5:
http://allegro.pl/gran-tu...1212426749.html
Ciekawe czy się potwierdzi, to co napisali w aukcji:"Wysyłamy po dniu premiery czyli
po 2 listopada 2010"Bonczek - Pią 10 Wrz, 2010 Fak dopiero teraz obczailem anjasa avatar - masakra was79 - Pią 10 Wrz, 2010 rozmarzyłeś się co?anjas - Pią 10 Wrz, 2010
was79 napisał/a:
rozmarzyłeś się co?
niektórzy lubią dużych, silnych chłopców Jakarti - Sob 11 Wrz, 2010 gram sobie w RUSE na konsoli i powiem Wam ze daje rade
wlasnie zmierzam na hitlerowcow, mozna rzec zgodnie ze scenariuszem, o jeden most za daleko
gra wbrew pozorom dosc skomplikowana, ilosc rozwiazan ogromna i trzeba miec podzielnosc uwagi poziom milion. jakby ktos mial ochote zagrac online to chetnie sie sprobuje bo to moze byc masa smiechu