martin.h - Sob 14 Kwi, 2012 Wczoraj wsiadam na rower naciskam na przedni hampel i dupa, zero reakcji okazało się , że psikając brunoxem na golenie z amortyzatora pociekło dołem i zatłuściło mi tarczę.
Postanowiłem odtłuścić tarczę i przy okazji zamontować nowe klocki
I teraz strach naciskać na klamkę
PS: Jakby ktoś odtłuszczał tarcze to polecam preparat do mycia silników Bart - Sob 14 Kwi, 2012 Martin, niedługo będziesz tutaj opisywał każde pompowanie kół.
ps. fajnie, że klocki zmieniłeś.martin.h - Sob 14 Kwi, 2012 Lubię się lansować na rowerze
PS: pompowałem koła w zeszłą sobotę jozekrj - Sob 14 Kwi, 2012 azotem?? bizon - Sob 14 Kwi, 2012 dzis 20km pyknalem, nie chcialem byc gorszy od martina
ale kurde forma slaba, ledwo dalem rade martin.h - Sob 14 Kwi, 2012
bizon napisał/a:
dzis 20km pyknalem, nie chcialem byc gorszy od martina
No to jesteś 35km w plecy bo ja dzisiaj 55km zrobiłem, fajnie poczuć piach w zębach Qukie - Sob 14 Kwi, 2012 też dzisiaj trochę pojeździłem, zwiedziłem fort Bema i podobało mi się
może rowerowy spot HH M - Sob 14 Kwi, 2012
Qukie napisał/a:
też dzisiaj trochę pojeździłem, zwiedziłem fort Bema i podobało mi się
może rowerowy spot HH
+1bizon - Sob 14 Kwi, 2012 nie wiem czy dam rade do was dojechac przy obecnej kondycji Bonczek - Sob 14 Kwi, 2012 Ja wypozycze rower na bemowie i tez przyjade martin.h - Pon 16 Kwi, 2012 Witam, jest plan zrobienia Szlaku Orlich Gniazd na rowerach. Póki co jest dwóch chętnych w tym moja osoba. Planowany termin to czerwiec-lipiec, szlak ma ok. 160 km i myślę, że w 2-3 dni można go na spokojnie zrobić, najlepiej sobota-niedziela i zahaczenie o poniedziałek. Plan jest taki aby dojechać pociągiem do Częstochowy i stamtąd udać się do Krakowa zaliczając po drodze 2-3 noclegi w jakiś tanich spelunkach i powrócić pociągiem
Jak ktoś byłby chętny to zapraszam na PW Bart - Pon 16 Kwi, 2012 brzmi nieźle mi - Wto 17 Kwi, 2012 eeeee, jechałem tam kawałek w tamtym roku, mega ładnie jest! Dobry plan to, dobry!martin.h - Sob 21 Kwi, 2012 Nowy standard napiera
http://mtbs.cz/clanek/dur...gorie/tech-newsjozekrj - Sob 21 Kwi, 2012 Nie napiera nie napiera bo już jest zakaz wykorzystywania w pucharze MTB i na pewno tez nie będzie pozwolenia na olimpiadzie
Mamy małe kiszki 26" i duże 29" a na huj komu 27,5" to nie mam pojęcia
27,5" ma tylko jeden plus będzie lepsze od 26"
Ale zawsze będzie gorsze od 29"