dobrze, że nie do citroena M - Pon 21 Lis, 2011 http://www.f1talks.pl/201...-do-bram-nieba/was79 - Wto 22 Lis, 2011 Ciekawe, czy coś z tego będzieGeKo - Śro 23 Lis, 2011 Kubica nie wystartuje od początku sezonu o ile w ogóle w 2012 Kenet - Śro 23 Lis, 2011 Robert Kubica: “Even if I’ve been working very, very hard over the course of the last few weeks, I came to the conclusion that I am not yet certain to be ready for the 2012 season. I have called the team and I have informed them of the situation. This was a difficult decision to make, but it is the most reasonable one. I also know that LRGP need to prepare for next year, and further extending deadlines would not have been the right thing to do. On a personal level, my recovery is still very encouraging and my doctors keep being impressed. I just need more time, as I want to be 100% ready before I commit to anything driving related. Finally, I regret not having been able to provide more news and not having appeared in the papers, and I thank my friends of the media for understanding that this has been the best way for me to cope with what has been the most difficult period of my life.”
Tekst w oryginale. Nie ma niestety mowy tylko o początku sezonu ale generalnie o 2012.mi - Śro 23 Lis, 2011 czyli reasumując - Kubica nie startuje w 2012, wylatuje z teamu, w f1 po staremu - nie ma żadnego polaka, bezmyślna gawiedź przerzuca się na rajdy terenowe (z tęsknoty za zwisłym orłem) albo znajduje sobie nowego bohatera. Wszyscy znają się na nowej dyscyplinie jak - nie przymierzając długo - 3/4 forum hh.org na lotnictwie, życie toczy się jak zawsze.
Jacek - Śro 23 Lis, 2011 i jak tu żyć?
Kenet - Śro 23 Lis, 2011 Żeby chociaż papryka obrodziła w przyszłym roku Michał - Śro 23 Lis, 2011 EmerytRs2 - Śro 23 Lis, 2011 Węgrzy sadzą mniej w tym roku, ze względu na polaków i euro 2012.CHRZANEK - Śro 23 Lis, 2011
Kenet napisał/a:
eby chociaż papryka obrodziła w przyszłym roku
HEHEHEHEM - Śro 23 Lis, 2011 Ja także żałuję że Kubas jednak nie powalczy o mistrza świata w 2012, szkoda szkoda.
Piękna ścieżka kariery, 350Z, GT-R, jutro F1 a pojutrze kto wie może lot w kosmos.
Wielka szkoda...