anjas - Sob 04 Wrz, 2010 Wydaje się, że ciekawy RTS na PS3. Właśnie sciągnąłem demo, zaraz go obadam.
Ale coś czuję, że trzeba będzie dopisać do listy
Jakarti - Sob 04 Wrz, 2010 rozmawialismy juz o tym z tym, ze o wersji na PCta. na ps3 moznabezdize grac tez tym urzadzeniem nowym M - Sob 04 Wrz, 2010 o kurna mistrz RTS
Chyba bede kupowal ps'a na zimę to potniemy sieciowo.
Mozna jakoś zaksięgować ps'a? bizon - Sob 04 Wrz, 2010
edit: to ruse tez kopie jajca anjas - Sob 04 Wrz, 2010
M napisał/a:
Mozna jakoś zaksięgować ps'a?
zależy jakie masz PKD i na co wystawiasz faktury. Jeśli czujesz się na siłach udowodnić skarbówce, że to zakup dla Twojej działalności to księguj anjas - Sob 04 Wrz, 2010 Pograłem w RUSE. Podoba mi się, wskakuje na shortlistę Jakarti - Sob 04 Wrz, 2010 pogralem troche w rusa - tzn w jedna demo misje..
niezle ale niestety moj komp troche wolno dziala z tym..
gdyby to wszystko zapinalo tak jak trzeba to byloby duzo latwiej zarzadzac cala ta zgraja..
co zabawne - piechota to jest to..
a Wy jak? czolgi, anty czolgi, piechota, dziwki, seks? Jakarti - Sob 04 Wrz, 2010 bedzie tez na IKSA
The PS3 demo of R.U.S.E. is now available on the PSN for all players. Unfortunately we're sorry to annouce that the X360 demo has been pushed back to September 6th (that's next Monday) due to unforeseen circumstances. Apologies to all X360 gamers for the delay.
http://www.facebook.com/i...rusegame?ref=tsanjas - Sob 04 Wrz, 2010 fajnie, bo na konsoli nie przycina
Gra sie calkiem niezle, wciągnąłem się.Jakarti - Sob 04 Wrz, 2010 jak juz bedzie X to moze podlacze konsole do sieci i popykamy anjas - Sob 04 Wrz, 2010
Jakarti napisał/a:
jak juz bedzie X to moze podlacze konsole do sieci i popykamy
ja raczej kupię na PS'a.
X'a teraz głównie używa Hania Jakarti - Sob 04 Wrz, 2010 lamer zefir - Nie 05 Wrz, 2010 musze se w takim razie sciagnac demo skoro bedzie multi granie na ekranie Jakarti - Śro 08 Wrz, 2010 pograłem wczoraj w RUSE na XBoxie - daje rade kupujemy.
nawet pad nie jest przeszkoda - wszystko dziala dosc intuicyjnie i łatwo
jedna rzecz mnie strasznie wkurzyla..
niestety nie ma uslugi Xbox na Polske.. a ja raczej wszedzie gdzie moge to wpisuje ze jestem z Polski a nie z fajnego USA, z marnej Francji czy groznego Iranu..
zajelo mi dobre 30 min zanim domyslilem sie o co moze chodzic.. a chodzi o to, ze w kraju pochodzenia nie moze byc PL bo Xbox Live nie obsluguje tego kraju.. wystarczy tylko zmienic to na UK czy kazdy inny gdzie pomysleli o takiej usludze i mozna korzystac..
w takich chwilach od razu wraca do mnie jedna mysl..
alez my jestesmy w doopie za murzynami.