To niestety przekracza moje zdolności póki co, póki co raczej wewnętrzne panele ogarnąłem ładnie.GeKo - Pon 18 Sty, 2010 Co do spawów, często wygląają paskudnie, ale to nie znaczy że są gorsze. Spaw ma być dobrze wtopiony i tyle. Kwestie estetyki i tego że gołym okiem nie widać czy jest dobrze wtopiony czy ktoś zasmarkaniem ukrył fuszerkę to inna sprawa.saxorulez - Pon 18 Sty, 2010 a czy spawy nie powinny być obrobione po ich wykonaniu? zabezpieczone przed korozją itp?Bad-i - Wto 19 Sty, 2010 Geko nie zrobiłem zdjęć, ale jak bede ponownie to ogladal to zrobie foty i tutaj wrzuce. Sam oceniszJaco - Wto 19 Sty, 2010
saxorulez napisał/a:
a czy spawy nie powinny być obrobione po ich wykonaniu? zabezpieczone przed korozją itp?
na semaj klatce może nie, moja np do czasu malowania nie była niczym zabezpieczna i jakoś nic sie nei działo i nie dzieje..
ale częstym błedem jest brak zabezpieczenia spawów na nadwoziu.. jak się ich nie przeleci taką specjalną masą to potem będzie sie pokazywało rude i za cholere nic z tym nie mozna zrobic..GeKo - Wto 19 Sty, 2010
Cytat:
a czy spawy nie powinny być obrobione po ich wykonaniu? zabezpieczone przed korozją itp?
Zabezpieczyć można żeby do czasu malowania rude nie wyłaziło. Obrabiać się nie powinno, bo to zmniejsza ilość materiału i osłabia spaw.
Generalnie rude spod spawów na klatce czy po wzmocnieniu nadwozia wychodzi Anonymous - Wto 19 Sty, 2010
saxorulez napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
jak wlodarze forum pozwola zaresjestrowac sie uzytkownikowi "bonczek" to wlasciciel sam sie wypowie na temat klatki.
nikt taki do nas się nie zgłaszał.
był ale został usuniety Anonymous - Wto 19 Sty, 2010
Mick napisał/a:
Generalnie po takim PiaRze jaki ma Paweł na mieście, nie oddał bym mu samochodu na wstawienie klatki, po rolce nic by ze mnie czy pilota nie zostało...
nikt cie nie namawia zebyś wstawiał .... ja u ufam i oddam mu swoje i kolejne auta - wiesz dużo piszesz o plotka, PiaRze itp a czy masz jakies dowody ze Pawła klatki nie są bezpieczne? Wiem Wiem człowiek który tobie wstawiał klatkę jest najlepszy i chcesz mu zrobic reklamę tak?Mick - Wto 19 Sty, 2010 powiem tak:
Ja mam swoje racje i tak samo masz je Ty.Anonymous - Wto 19 Sty, 2010 no to niech się tutaj zakończą i zacznij się ścigać bo odkąd cię znam tylko snujesz plany .... ale 1 krok już poczyniłeś masz CCS więc POWODZENIAMick - Wto 19 Sty, 2010
Marcel 08 napisał/a:
i zacznij się ścigać bo odkąd cię znam tylko snujesz plany .... ale 1 krok już poczyniłeś masz CCS więc POWODZENIA
wierz mi, że nie było to takie proste...
mam nadzieje, że uda się w tym sezonie w końcu wystartować...
nie dziękuję saxorulez - Wto 19 Sty, 2010 Marcel 08,
z kolegą co zaginął - życie wiesz jak jest z userami, no mercyAnonymous - Wto 19 Sty, 2010 tak i chyba to zaakceptowal, ale jak barto napisal jest zadowolony z klatki
PS. to nie jest życie to HH.org saxorulez - Wto 19 Sty, 2010 spoko nie znam tematu klatki , ale wyszła lepiej niz na Twoim projekcie
no i kolor wygląda srogo, patrząc na mody stawiam go o 5 długości przed moim Saxo na 1/4 miliAnonymous - Wto 19 Sty, 2010 to nie auto na cwiartke ..... raczej imprezy typu time attack