Kurde, w ktorym miejscu tak wyjebali? Strona Wisly?qbica - Śro 11 Sty, 2012 stecówka, Istebna znaleźliśmy gruby oes od zameczku do istebnej Koto - Śro 11 Sty, 2012
qbica napisał/a:
stecówka, Istebna znaleźliśmy gruby oes od zameczku do istebnej
Nie ma problemów z leśnikami na Stecówce? Kiedyś można było mandat dostac.qbica - Śro 11 Sty, 2012
Koto napisał/a:
qbica napisał/a:
stecówka, Istebna znaleźliśmy gruby oes od zameczku do istebnej
Nie ma problemów z leśnikami na Stecówce? Kiedyś można było mandat dostac.
jeździmy późno wieczorem i jeszcze nie spotkaliśmy qbica - Sob 14 Sty, 2012 kolejne 80km po śniegu ale zaspy dzisiaj zmrożone i twarde budzik - Sob 14 Sty, 2012 Tak wczoraj poupalałem kaszla,że urwałem linke gazu Bart - Pon 16 Sty, 2012 1. Fajnie mieć dziewuchę na wsi, gdzie drogi są białe i puste.
2. Każdy orze czym może
3. Tył napęd i rozstaw osi jak w rowerze = trzeba mieć szybkie rączki.
Maciusiowy - Pon 16 Sty, 2012 Bartoszu...jechałeś sam dwoma autami? iQ - Pon 16 Sty, 2012 Jednym skrecal w lewo, drugim cofal do przoduBart - Pon 16 Sty, 2012 w porywach trzema Maciusiowy - Pon 16 Sty, 2012
Bart napisał/a:
w porywach trzema
psia mać! ja jednym nie ogarniam Janusz - Pon 16 Sty, 2012 Bart to człowiek renesansu qbica - Pon 16 Sty, 2012
grubo dosypało przez ostatnie 2 dni przez weekend wyjeżdżone beny za dwie stówy Anonymous - Pon 16 Sty, 2012 a we Wrocku sniegu ni ma (na południu szwecji tak samo)