Chwilo trwaj. Uwielbiam <3Alexxx - Czw 04 Lut, 2016 Właśnie wróciłem ze "Zjawy". Mocny film. Tak wyglądał dziki zachód a nie jak w filmach z Johnem Waynem Trochę dłużyzn i wg mnie nie jest to film na 12 nominacji do Oscara ale warto zobaczyć bo role Tom'a Hardy'ego i DiCaprio są naprawdę konkretne.zefir - Sob 06 Lut, 2016 ZJawa max 5/10 , rola Tom'a Hardy ok, ale Di Caprio charczy cały film, i generalnie film drogi
jak to jest film na oscara to kurwa nie , no poprostu k.. nie
Creed całkiem przyjemne kino i Sylwester S odgrzewany po raz n, naprawde daje rade jako motywator.
Nienawista ósemka, demyt, Tarantino czemuś to mi zrobił. chyba najsłabszy film jaki jego widziałem, zdecydowanie przy długi i można się rozeznać coś jest grane w połowie filmu.
i na koniec Spotlight - bardzo dobre kino! Polecam, bardzo fajne kino dziennikarskie oparte o słynnej aferze w US i nie tylko .
Czuwaj!Alexxx - Sob 06 Lut, 2016 Hateful8... im dalej od filmu tym bardziej mi sie podoba! Coozak!k-mart - Nie 07 Lut, 2016 Patos filmów tarantino się jak dla mnie skończył w ostatnim autentycznym filmie którym był Pulp fiction. Następujące dzieła to idealne przykłady dlaczego marketing jest złem kategorycznym.Siadly - Czw 11 Lut, 2016 Creed - rewelka k-mart - Czw 11 Lut, 2016 The revenant byl calkiem dobry. Naprawdek-mart - Czw 11 Lut, 2016 Szukajac fajnych seriali, trafilem na "True detective".
Super obsada, psychopatyczne napiecie, same pojeby i filozoficzne rozmowy.
Lubie takie klimaty.
Szukajac fajnych seriali, trafilem na "True detective".
Super obsada, psychopatyczne napiecie, same pojeby i filozoficzne rozmowy.
Lubie takie klimaty.
to juz wiadomo czemu wrociles na forum k-mart - Czw 11 Lut, 2016
Cytat:
to juz wiadomo czemu wrociles na forum
Ciezko stwierdzic. Moge odpowiedziec na Twoja odpowiedzialnosc. zefir - Wto 16 Lut, 2016 Pitbull zajebisty ale bardziej komedia niz serial czy ksiazka.Kenet - Śro 17 Lut, 2016 Ja natomiast nie polecam szmiry The Boy reklamowanej jako horror, jedynie miłe towarzystwo może uratować sytuację.Qukie - Śro 17 Lut, 2016
Kenet napisał/a:
Ja natomiast nie polecam szmiry The Boy reklamowanej jako horror, jedynie miłe towarzystwo może uratować sytuację.
Byłeś z Zefem? zefir - Śro 17 Lut, 2016 ja bylem na pitbullu, Kenio wybrał damski sort Alexxx - Śro 17 Lut, 2016