Jakarti - Nie 06 Mar, 2011 dzienkuje za odp koma600 - Nie 06 Mar, 2011 Rasta będzie do ciebie dzwonił mój koleżka z deską od saxo do floku i z tym plastikiem od biegów. Bo już deska wyjęta .rasta - Nie 06 Mar, 2011 Wolał bym żeby wpadł z deską bo dzwoniący to ja mam codziennie dziesiątki :-PPiTT - Nie 06 Mar, 2011
rasta napisał/a:
Wolał bym żeby wpadł z deską bo dzwoniący to ja mam codziennie dziesiątki :-P
rasta - Nie 06 Mar, 2011 Dla KOŁO właśnie flokujemy serię limitowaną dla kasiastych klejentów co się rozbijają Lexamii, bo zwykła decha to dla nich pase Bad-i - Pon 07 Mar, 2011 Mistrzu, pytam bo pewnie wiesz... Jaki jest mniej wiecej koszt oklejenia Peugeota 106 folia biały carbon mat?Anonymous - Pon 07 Mar, 2011 od 1600 do 3000zł... zależy w którym miejscu Polski i czy biały mat czy carbon (najdroższa folia) i w którym zakładzie w wybranym już miejscu Polski...CHRZANEK - Pon 07 Mar, 2011 Kurde - wyobraziłem sobie puga całego z carbonu...
MISTRZ
A wewnątrz flok, wunder baum i korale na fotelach
Ech rozmarzyłem się ...MTW - Wto 08 Mar, 2011 z tego co pamiętam oracal ok 170zł/m2 za carbonBad-i - Wto 08 Mar, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Kurde - wyobraziłem sobie puga całego z carbonu...
MISTRZ
A wewnątrz flok, wunder baum i korale na fotelach
Ech rozmarzyłem się ...
Radziu gonisz stylem k-marta ??
MTW napisał/a:
z tego co pamiętam oracal ok 170zł/m2 za carbon
No wlasnie nie mam pojecia ile metrow wejdzie na takiego puga (rozumiem ze to cena juz z robocizna?)MTW - Wto 08 Mar, 2011 sama folia znajomi kiedyś oklejali maskę w jakimś BMW i za folie płacili 170zl/m2 były i tańsze folie bo słyszałem i o jakiś 100zł/m2 ale wszystko sama folia plus robociznaBad-i - Wto 08 Mar, 2011 a nie wiesz ile srednio wchodzi na auto (bo folie od 3M moge miec w bardzo promocyjnej cenie)rasta - Wto 08 Mar, 2011 Na autko koło 15 m2 + robocizna.
Przy oklejaniu zwykłą folia auta wielkości Mondeo to 3 kola przy zwykłej foli, która do "ala carbonowej" jest 4x tańsza wychodzi 3 klocki. Wiec jak pisałem Bad-i jeśli ma być carbon i ma być to położone profi, a nie na odpierdol to bez 3 koła nie podchdź, a tak w ogóle to wpisz ze w Googlu "zmiana koloru auta" i będziesz miał w kij firm wystarczy wykonać telefon.
Ja ze swoje strony mogę polecić ta firmę - http://www.adverto.com.pl/
Paru znajomych tu robiło i jest ładnie położona folia, a ceny też znośne.Anonymous - Wto 08 Mar, 2011 http://aplikatorzy.pl/rasta - Wto 08 Mar, 2011 Do Olsztynu nie będzie dymał rajdówką