zefir - Sob 07 Sie, 2010 tez uwazam ze w Dirt 2 sie bardzo przyjemnie gralo, bez napinki na super realizm ))bizon - Pon 16 Sie, 2010 mega produkcja
http://mikengreg.com/solipskier/was79 - Wto 31 Sie, 2010 dobra, pytanie: kto juz gra w mafie II na ps3? Anjas? Zefir? ktoś inny?
Ja byłem w weekend w media i wszystko wykupione! rzeczywiscie jest tego warta?anjas - Wto 31 Sie, 2010 Ja grałem w demo. Jak dla mnie całkiem OK ale bez reweli, ciśnienia mi nie podniósł, więc na razie nie szukam.
Czekam na F1 2010, WRC, GT5... + podjarałem się Playstation Move i to będzie chyba pierwszy zakup po powrocie z urlopu (wychodzi 19 września)was79 - Wto 31 Sie, 2010 hehe wreszcie kolega przestanie mi nawijać o wii, a jak cena?
do listy dodałbym jeszcze test drive'a z cała siecią dróg na wyspie anjas - Wto 31 Sie, 2010
was79 napisał/a:
hehe wreszcie kolega przestanie mi nawijać o wii, a jak cena?
z tego co kojarzę 219 zeta ("pałki" + kamerka + chyba pytka z demami).
Będzie np. wersja Heavy Rain na Move, zapowiada się ciekawie.
was79 napisał/a:
do listy dodałbym jeszcze test drive'a z cała siecią dróg na wyspie
"W sumie w "dwójce" będzie 930 km dróg na Ibizie (310 km bez asfaltu) i 2200 km na Oahu (o 600 km więcej niż w "jedynce", większość z tych nowych tras to off-road)" zefir - Wto 31 Sie, 2010 gralem w Mafie 2 w demo , jaj mi nie porwalo do dzialania.
moze jak zejdzie z ceny to kupie:))
Test drive 2, PS Move, GT5 , F1 2010, WRC, Red Dead Redemption, Fallout 3 GOTY (wlasnie leci) to plan na ten rok ))PiTT - Wto 31 Sie, 2010 trochę pograłem w mafie 2 na pececie i calkiem mi sie podoba
zdecydowanie bardziej wole taki gry w wersji pc niz konsolowejMichał - Wto 31 Sie, 2010 ja wlasnie odinstalowywuje.
Mi nie leży kompletnie
odpaliłeś tą całą fizyke na high ?PiTT - Wto 31 Sie, 2010
Michał napisał/a:
ja wlasnie odinstalowywuje.
Mi nie leży kompletnie
odpaliłeś tą całą fizyke na high ?
nie, chyba na medium, ale w max rozdziałce 1600x coś tam
mam dziforsa 9600gt, więc to nie jest torpeda, ale gra nic się nie przycinaThe Mc - Śro 01 Wrz, 2010 a ktos tu gra w Modern Warfare na xboxa?gaugan - Czw 02 Wrz, 2010 Red Dead Redemption niestety szybko mnie znudzilo
dobra, pytanie: kto juz gra w mafie II na ps3? Anjas? Zefir? ktoś inny?
Ja byłem w weekend w media i wszystko wykupione! rzeczywiscie jest tego warta?
jak dla mnie nie warto
gra konczy sie baaardzo szybko 2-3 dni grajac po 2-3 godziny i koniec
co gorsza nie da sie tak jak w mafi 1 pograc pozniej dalej poprostu koniec i juz
niby sie da polatac po miescie krasc fury napadac na sklepy itd... ale caly czas wisi nad toba wlasciwa misija tak naprwde nie ma tak jak w gta IV ze robisz co chcesz ze masz wybor pojade do tego na misje lub do innego
tutaj 1 wybor i koniecwasq - Pią 03 Wrz, 2010
zefir napisał/a:
gralem w Mafie 2 w demo , jaj mi nie porwalo do dzialania.
moze jak zejdzie z ceny to kupie:))
Test drive 2, PS Move, GT5 , F1 2010, WRC, Red Dead Redemption, Fallout 3 GOTY (wlasnie leci) to plan na ten rok ))
usun sobie Test Drive 2 z listy bo przesuneli na przyszly rok WRC przesuneli na 8 pazdziernika (maila byc na koniec sierpnia)