Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Vlodarsky - Pon 18 Sty, 2010 środek genialnie wygląda !Jaco - Pon 18 Sty, 2010 Macie jakieś foto centralnie z boku? bo tak mi się coś wydaje że krzyże w drzwiach nie do końca ładnie się zbiegają Mick - Pon 18 Sty, 2010
Jaco napisał/a:
Macie jakieś foto centralnie z boku? bo tak mi się coś wydaje że krzyże w drzwiach nie do końca ładnie się zbiegają
Podobno dzięki temu CRXowi, dużo osób zrezygnowało z robienia klatki u Pawła...
tak slyszałem "na mieście"...BaRtO_206GT - Pon 18 Sty, 2010
Mick napisał/a:
Jaco napisał/a:
Macie jakieś foto centralnie z boku? bo tak mi się coś wydaje że krzyże w drzwiach nie do końca ładnie się zbiegają
tak slyszałem "na mieście"...
tzn?Bad-i - Pon 18 Sty, 2010 nie wiem czy to po tym CRXie - ale na Ułęży dwie osoby strasznie na niego psioczyły.
Ogladalem klatke i nie powiem, spawy wygladaly koszmarnie. Ale tutaj chyba nie chodzilo o spawy tylko o rzetelnosc oraz podejscie do tematu.Mick - Pon 18 Sty, 2010
BaRtO_206GT napisał/a:
Mick napisał/a:
Jaco napisał/a:
tak slyszałem "na mieście"...
tzn?
słyszałem od różnych osób, nawet ostatnio na uniwerku od chłopaka, który pytał mnie gdzie robiłem klatkę, bo chciał u siebie zrobić i mówił, żebym nie mówił, że u Treli bo spi.er.d.olił ostatnio jego koledze klatkę w CRXie który stoi w 08pss GeKo - Pon 18 Sty, 2010 Będą jakieś karbony do środka? Jak coś to numer znasz BaRtO_206GT - Pon 18 Sty, 2010 jak wlodarze forum pozwola zaresjestrowac sie uzytkownikowi "bonczek" to wlasciciel sam sie wypowie na temat klatki. Przed chwila z nim rozmawialem i powiedzial ze jest mega zadowolony ale ze jedna rzecz byla do poprawy lecz wszystko juz jest zrobione. Poza tym samochod Bonczka nie byl na ulezy od momentu zrobienia klatki bo samochod stoi rozebrany na czesci.Vlodarsky - Pon 18 Sty, 2010 pewnie chodzi o kogoś innego...
A docelowo co to ma być Bartek ? jaki silnik ? jaka moc ? jaka waga ?
Na zdjęciach to naprawdę wygląda.Vlodarsky - Pon 18 Sty, 2010 a poza tym nr do Ciebie podany na pierwszej stronie jest nieaktualny.
od jutra powinna ruszyc nasza nowa strona Anonymous - Pon 18 Sty, 2010
carlose napisał/a:
on będzie tylko żółty pod maską ?
czarny w środku a żółty na zew. (kolor z S4)
106 napisał/a:
wyglada jakby mial zerowy przebieg... srodek na piewszym zdjeciu wyszedl super.
dobra robota
mikołaj chciał szukać innej budy ale udało mi sie go przekonać, że ta się nadaje do budowy i miałem rację jutro jadę zobaczyć bo chyba już jest kanarkiem
Mick napisał/a:
słyszałem od różnych osób, nawet ostatnio na uniwerku od chłopaka, który pytał mnie gdzie robiłem klatkę, bo chciał u siebie zrobić i mówił, żebym nie mówił, że u Treli bo spi.er.d.olił ostatnio jego koledze klatkę w CRXie który stoi w 08pss
to bardzo źle słyszałes ....
GeKo napisał/a:
Będą jakieś karbony do środka? Jak coś to numer znasz
A docelowo co to ma być Bartek ? jaki silnik ? jaka moc ? jaka waga ?
silnik bedzie n/a b16/b20 składany Miniaka ok 220HP a waga zobaczymy ale wydaje mi sie ze ok 800-850kg moze uda sie uzyskac ale
BaRtO_206GT napisał/a:
od jutra powinna ruszyc nasza nowa strona
NO nareszcie, bo zaplacona juz ze 2 miesiace temu Bad-i - Pon 18 Sty, 2010
BaRtO_206GT napisał/a:
Poza tym samochod Bonczka nie byl na ulezy
Poniewaz to sie odnosi to moich słow to sprostuje. Ja napisałem o Ułęzy ale nie o CRXie. Widzialem dwa auta z klatkami od Treli i sorry ze to napisze ale wygladaly masakrycznie (chodzi głównie o spawy)Mick - Pon 18 Sty, 2010
Marcel 08 napisał/a:
Mick napisał/a:
słyszałem od różnych osób, nawet ostatnio na uniwerku od chłopaka, który pytał mnie gdzie robiłem klatkę, bo chciał u siebie zrobić i mówił, żebym nie mówił, że u Treli bo spi.er.d.olił ostatnio jego koledze klatkę w CRXie który stoi w 08pss
to bardzo źle słyszałes ....
Generalnie po takim PiaRze jaki ma Paweł na mieście, nie oddał bym mu samochodu na wstawienie klatki, po rolce nic by ze mnie czy pilota nie zostało...saxorulez - Pon 18 Sty, 2010
BaRtO_206GT napisał/a:
jak wlodarze forum pozwola zaresjestrowac sie uzytkownikowi "bonczek" to wlasciciel sam sie wypowie na temat klatki.