tragedia. w pracy co chwile jak spoglądam w okno to potem udaje się do kąta i pochlipuje w samotności EmerytRs2 - Śro 21 Gru, 2011 Koto !!
widzę, że jesteś dobry z matmy.
ja też
może zamiast wydawać 0zł. na upalanie po drogach publicznych !!
wydałbyś te 700,-zł i chociaż raz pokazał się na jakimś upalaniu z HH.
jak widzisz też mogę być niemiły, tak jak Ty Janusz - Śro 21 Gru, 2011 Koto - Śro 21 Gru, 2011 Byłem raz, poszło słabo Cwiczę, uczę się, a jak będę miał dośc gotówki to na pewno kiedyś wpadnę Póki co wciąż będę sobie upalał na drogach publicznych, na prawdę są fajne w okolicy, zapraszam kubas - Śro 21 Gru, 2011
Janusz napisał/a:
:wall:
wiem co czujesz EmerytRs2 - Śro 21 Gru, 2011 dziękuję za zaproszenie.
myślę, że jeżeli chodzi o jeżdżenie po śliskim w górach przemawia przez Ciebie zbyt duża skromność.
żeby nie było, żartowałem z tym zapinaniem po drogach publicznych, jakbym mieszkał w górach sam bym cisnął.
pod Krakowem też, w końcu mieszkałem tam Janusz - Śro 21 Gru, 2011 a przed wszystkim w Zakrzowie EmerytRs2 - Śro 21 Gru, 2011 Witkowice i okolice na początek byłyby dla mnie optymalne.
przyznam też, że clio w obecnym ustawieniu zawieszenia nie nadaję się na zimę, dwa szkoda mi go jakoś kubas - Śro 21 Gru, 2011 Co wy wiecie o upalaniu na śniegu....
Kubas swego czasu upalał z logo Leroy Merlin na dachu!
koło siebie mam duże centrum handlowe, psy stoją na zmianę qbica - Czw 22 Gru, 2011 wczoraj pierwsze upalanie renówa zaliczone dzisiaj wigilijka z pracy, więc upalania nie będzie ale jutro dzida!!!
jeszcze trzeba zmienić sprężyny z przodu i będzie git hubanek - Pon 26 Gru, 2011 Panowie a czy ktos wybiera sie na mazurskie jeziora ?
Kwestia tylko mroznej zimy tak by skula konkretnieno name - Pon 26 Gru, 2011 Mamy tutaj taki fajny temat do powitań qbica - Pon 09 Sty, 2012 w ustroniu grubo naparza śniegiem w końcu, a na salmopolu mozna iść o życie, metrowe bandy