+1
i to jeszcze ta trawa byla wyzej i go tam podbijało
ale wyhamował przed zakrętem.
Przed tym drugim to nawet aż za bardzo ŁukaszS3 - Wto 25 Wrz, 2012
Gotti napisał/a:
http://youtu.be/J0CzrT6SkSY
może nie każdy widział
Moim zdaniem strasznie głupia klepa...Koto - Pią 12 Paź, 2012 Cieszynka pojedzie na 3 odcinkach: Ochaby, Wiślica, Cisownica-Leszna.GeKo - Pią 12 Paź, 2012 Ochaby Bleeeeee, OS nudny jak flaki z olejem. Wiślica to pewnie ŁukaszS3 będzie wiedził gdzie, a Cisownica MISTRZ OS, dużo przejść przez szczyty na odwagę.Koto - Pią 12 Paź, 2012 Wiślica jest koło Ochab, może z Ochab w kierunku Dębowca pojadą, kiedyś tak chyba szedł odcinek. Albo mi się jebło i to miał byc odcinek Ochaby-Wiślica, ale raczej nie.klimo - Pią 12 Paź, 2012 Iskrzyczyn - Wiślica i Ochaby - Dębowiec to leci jak dobrze pamiętam, no i CisownicaBad-i - Sob 13 Paź, 2012 Panowie pytanie, we wtorek mam cały dzień żeby pojeździć. Czy ktoś z okolicy Warszawy ma jakieś miejscowi albo wie gdzie dało by radę? Np. Ulez, nmnp, Słomczyn itd?Bad-i - Nie 14 Paź, 2012 Kurcze żadnych pomysłów?Koto - Nie 14 Paź, 2012 Dzwoń do Kajetanowicza, pakuj furę na lawetę i przyjeżdżaj na południe, wczoraj fura klękła i we wtorek chce jeszcze trochę pojeździc. Zazwyczaj jeździ z nim Żerebecki, więc za dorzucenie się do imprezy może da się to załatwic Bad-i - Nie 14 Paź, 2012 Niestety mam tylko ten dzień dlatego muszę to zrobić w okolicachno name - Nie 14 Paź, 2012 Bad-i, telefon w rękę i jutro dzwoń.
Na pewno gdzieś będzie można się wbić.Bad-i - Nie 14 Paź, 2012
no name napisał/a:
Bad-i, telefon w rękę i jutro dzwoń.
Na pewno gdzieś będzie można się wbić.
Masz numery do władzy nmnp i ulezy?Bad-i - Nie 14 Paź, 2012 Jest i lista
Odnośnie ułęża to tel do wróbla albo kaji powinien pomóc w załatwieniu treningu,
tak samo jak dzwoniąc do organizatorów ostatnich imprez w nmnp.Bad-i - Nie 14 Paź, 2012 Ok dzięki, nie wiedziałem kto tam zarzadza