rasta - Pon 28 Lut, 2011 To lipa raczej nie pomożemy ale podjechać możesz i się żuci okiem.
Audi S3:
rasta - Pon 28 Lut, 2011 Clio Sport III
Zakres prac:
- naprawa deski po wybuchu poduszki
- flokowanie na czarno
Klient: Audio Świat (Stec)rasta - Pon 28 Lut, 2011 Te E30 to flokują się na potęgę
wasq - Wto 01 Mar, 2011 powiedz mi a wrazie czego smietniki na zegarki masz tez u siebie ??
obecnie mam 2 zegarki zamocowane na takich nozkach a chialbym zlac to w calosc wraz z deskarasta - Wto 01 Mar, 2011 Mam rasta - Pią 04 Mar, 2011 Deska rozdzielcza od łodzi
CHRZANEK - Pią 04 Mar, 2011 Dziś jeszcze tu nie byłem
rasta napisał/a:
Deska rozdzielcza od łodzi
che che che che niezłe niezłe...rasta - Sob 05 Mar, 2011 Subaru Impreza GT x2
Ford Fiesta MK3
Chrysler Town & Country - podsufitka gigant
Wózek sklepowy (flock 2 mm) - do reklamy telewizyjnej
CHRZANEK - Sob 05 Mar, 2011 Wózek najlepszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żółty flok jest debeściak.
Rasta: Czy jak bym poflokował rower to by mi flok nie zlazł na deszczu ???Janusz - Sob 05 Mar, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Rasta: Czy jak bym poflokował rower to by mi flok nie zlazł na deszczu ???
wyobraziłem sobie Chrzanka jadącego w słoneczny dzień, warszawskim chodnikiem Ukraina wyflokowaną na żółto Gaydek - Sob 05 Mar, 2011
Janusz napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Rasta: Czy jak bym poflokował rower to by mi flok nie zlazł na deszczu ???
wyobraziłem sobie Chrzanka jadącego w słoneczny dzień, warszawskim chodnikiem Ukraina wyflokowaną na żółto
Wykonującym aaltonena ma się rozumieć CHRZANEK - Sob 05 Mar, 2011 No i co w tym dziwnego ??
Nie można sobie ukrainy poflokować na żółto ?Bonczek - Sob 05 Mar, 2011 Można na żółto niebiesko i od razu do repry!Jakarti - Nie 06 Mar, 2011 zaje biscie ten wozek wyglada.
Rasciak,
jak to sie robi? czy wczesniej sie smaruje wszystko jakims klejem czy jak? bo na wozku wyglada tak jakby sie zeelektryzowało a na deskach nie.. to jakos "polerujesz", skracasz?rasta - Nie 06 Mar, 2011 Tu jest dłuższy flock użyty bo 2 mm, deski robimy najczęsciej 1 mm ew. 0,5 mm. ale jakbyś zrobił foto deski w macro to był by taki sam efekt.
Co do technologi to nakładany jest klej, a następnie flock, właśnie elektrostatycznie.