Janusz - Pon 24 Sty, 2011 no nie wiem, clio sportem można sie tylko polansic arssss - Pon 24 Sty, 2011 Mamy na prawym nie było była siostra ,a getzem nie napinam,bo już raz udało mi się go lekko rozwalic trasy nie sprawdziłem,bo zimówki są takie,że każda lekka górka stanowi wyzwanie na miarę wspinaczki na mount everest Ale z tego co widziałem to śniegu trochę jest ktoś z forum dzisiaj po Wiśle jeździł? bo spotkałem dwa Vts-y srebny i niebieski.Barejka - Pon 24 Sty, 2011
+1qbus - Śro 26 Sty, 2011 Dziś zrobilismy sobie mala sesje treningowa, sniegu bylo troche malo przez co nie dalo sie wykorzystac terenu w calosci ale cos tam sobie pojezdzilismy. Nastepny raz jak dowali z pół metra sniegu ze strat przebiłem lewą przednią opone w 106.
Janusz - Śro 26 Sty, 2011 gdzie to było, i dlaczego nie było żadnej informacji na forum, zaproszenia czy cos??fydi - Śro 26 Sty, 2011
106 napisał/a:
Wrobel napisał/a:
qbus napisał/a:
przebiłem lewą przednią opone w 106.
dziekowalem Ci juz?
wez pozycz bratu auto....
teraz opona, a potem całe auto. Już to znam z autopsji qbus - Śro 26 Sty, 2011 Janusz bo to w Dobczycach a dla Ciebie tam wyryp zbyt duży
Jak ktoś się wstępnie pisze to pewnie jak spadnie więcej sniegu bedziemy chcieli znowu tam pojezdzic.Wrobel - Śro 26 Sty, 2011
fydi napisał/a:
teraz opona, a potem całe auto. Już to znam z autopsji
Ja jemu kiedys rozbilem to on mi teraz opone........ 1:1 Janusz - Śro 26 Sty, 2011
qbus napisał/a:
Janusz bo to w Dobczycach a dla Ciebie tam wyryp zbyt duży
ale seryjne fury bez płyty tam dają rade?? na tych fotach wygląda jakby równo było.
gdybyście coś organizowali jak mocniej sypnie, bo wtedy będzie równiej, to bym prosił o jakieś info, chętnie bym wpadł qbus - Śro 26 Sty, 2011 bo zalezy który fragment terenu się wykorzysta, rano póki był śnieg jeździlismy też po szutrowym fragmencie, potem troche sie rozjezdzilo wiec zostalismy tylko na asfalcie a tam już równo jak stół
dam znać jak coś.arssss - Nie 30 Sty, 2011
Koto napisał/a:
W stronę Szczyrku przez Malinkę gdzie skręcasz na Czarne, obok zameczku prezydenckiego jedziesz na Kubalonkę, stamtąd znów do centrum Wisły, później już w Ustroniu koniecznie musisz zobaczyc co się na Równicy dzieje. Dalej zamiast wiślanką gnac na Śląsk, skręcasz w stronę Cieszyna, następnie na Cisownicę i przez nią do Cieszyna, dojedziesz do miasta i kierujesz się na Kaczyce, jak tam będziesz to daj znac, pojeździmy na starych kopalnianych drogach
no trase przetestowałem dzisiaj Ciekawa Szkoda tylko,że śniegu prawie wcale nie było i,że duży ruch był. Jak spadnie coś śniegu trzeba będzie się wybrac poupalac Koto - Śro 21 Gru, 2011 Siemanko, jak tam?
Sezon rozpoczęty pierwsze zakręty na śniegu zaliczone, dzisiaj będą następne