To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

Janusz - Pon 24 Sty, 2011

no nie wiem, clio sportem można sie tylko polansic ;D
arssss - Pon 24 Sty, 2011

Mamy na prawym nie było :p była siostra ,a getzem nie napinam,bo już raz udało mi się go lekko rozwalic :D trasy nie sprawdziłem,bo zimówki są takie,że każda lekka górka stanowi wyzwanie na miarę wspinaczki na mount everest :D Ale z tego co widziałem to śniegu trochę jest :D ktoś z forum dzisiaj po Wiśle jeździł? bo spotkałem dwa Vts-y srebny i niebieski.
Barejka - Pon 24 Sty, 2011

arssss napisał/a:
była siostra

foty foty foty :]

jarek-malopolska - Wto 25 Sty, 2011

Barejka napisał/a:
arssss napisał/a:
była siostra

foty foty foty

+1

qbus - Śro 26 Sty, 2011

Dziś zrobilismy sobie mala sesje treningowa, sniegu bylo troche malo przez co nie dalo sie wykorzystac terenu w calosci ale cos tam sobie pojezdzilismy. Nastepny raz jak dowali z pół metra sniegu :) ze strat przebiłem lewą przednią opone w 106.

reszta fotek -> http://picasaweb.google.c...Dobczyce260111#

Wrobel - Śro 26 Sty, 2011

qbus napisał/a:
przebiłem lewą przednią opone w 106.

dziekowalem Ci juz?

106 - Śro 26 Sty, 2011

Wrobel napisał/a:
qbus napisał/a:

dziekowalem Ci juz?

wez pozycz bratu auto....

;D

Janusz - Śro 26 Sty, 2011

gdzie to było, i dlaczego nie było żadnej informacji na forum, zaproszenia czy cos??
fydi - Śro 26 Sty, 2011

106 napisał/a:
Wrobel napisał/a:
qbus napisał/a:

dziekowalem Ci juz?

wez pozycz bratu auto....

;D

teraz opona, a potem całe auto. Już to znam z autopsji :D

qbus - Śro 26 Sty, 2011

Janusz bo to w Dobczycach a dla Ciebie tam wyryp zbyt duży :)
Jak ktoś się wstępnie pisze to pewnie jak spadnie więcej sniegu bedziemy chcieli znowu tam pojezdzic.

Wrobel - Śro 26 Sty, 2011

fydi napisał/a:
teraz opona, a potem całe auto. Już to znam z autopsji

Ja jemu kiedys rozbilem to on mi teraz opone........ 1:1 :rotfl:

Janusz - Śro 26 Sty, 2011

qbus napisał/a:
Janusz bo to w Dobczycach a dla Ciebie tam wyryp zbyt duży :)

ale seryjne fury bez płyty tam dają rade?? na tych fotach wygląda jakby równo było.

gdybyście coś organizowali jak mocniej sypnie, bo wtedy będzie równiej, to bym prosił o jakieś info, chętnie bym wpadł :)

qbus - Śro 26 Sty, 2011

bo zalezy który fragment terenu się wykorzysta, rano póki był śnieg jeździlismy też po szutrowym fragmencie, potem troche sie rozjezdzilo wiec zostalismy tylko na asfalcie a tam już równo jak stół :)

dam znać jak coś.

arssss - Nie 30 Sty, 2011

Koto napisał/a:
W stronę Szczyrku przez Malinkę gdzie skręcasz na Czarne, obok zameczku prezydenckiego jedziesz na Kubalonkę, stamtąd znów do centrum Wisły, później już w Ustroniu koniecznie musisz zobaczyc co się na Równicy dzieje. Dalej zamiast wiślanką gnac na Śląsk, skręcasz w stronę Cieszyna, następnie na Cisownicę i przez nią do Cieszyna, dojedziesz do miasta i kierujesz się na Kaczyce, jak tam będziesz to daj znac, pojeździmy na starych kopalnianych drogach :D :rotfl:

no trase przetestowałem dzisiaj :D Ciekawa :) Szkoda tylko,że śniegu prawie wcale nie było i,że duży ruch był. Jak spadnie coś śniegu trzeba będzie się wybrac poupalac :D

Koto - Śro 21 Gru, 2011

Siemanko, jak tam? :D
Sezon rozpoczęty pierwsze zakręty na śniegu zaliczone, dzisiaj będą następne :jupi: