No i się Senna rozkraczył na treningu,
rozwalił dupe. Poszedł bokiem na zakręcie po mokrym
Drifter z Gliwic !Maciusiowy - Sob 27 Sie, 2011
no name napisał/a:
niestety, kolejny raz zostaje udowodnione, że samo nazwisko GP nie wygraJakarti - Sob 27 Sie, 2011 niewiele ogladalem F1 w tym roku ale zdaje sie, ze senna nic nie pokazal.. nie rozumiem dlaczego go wzieli..Yarko - Sob 27 Sie, 2011 podobno ma przyciągnąć brazylijskich inwestorów Cassis - Sob 27 Sie, 2011
no name napisał/a:
Powinni mu dać Puga 205 bo nie da rady dobrze bokiem wjeżdżać, zbyt dobrze trzyma się drogi a ręczny ma zjechany.martin.h - Sob 27 Sie, 2011
Jakarti napisał/a:
niewiele ogladalem F1 w tym roku ale zdaje sie, ze senna nic nie pokazal.. nie rozumiem dlaczego go wzieli..
Maciusiowy napisał/a:
niestety, kolejny raz zostaje udowodnione, że samo nazwisko GP nie wygra
Cytat:
Bruno Senna zmieścił się w dziewiątce i był szybszy o 1,6 sekundy od Witalija Pietrowa, piętnastego w wynikach.
Fakt. Pierwszy jego weekend w tym roku i rzeczywiście nic nie pokazał Narzekacie na Borowczyka, a gdybyście się sami usłyszeli to krew by was zalała ziober - Sob 27 Sie, 2011 Jak to nie pokazał, startuje z 7 pola Jakarti - Sob 27 Sie, 2011
Cytat:
Fakt. Pierwszy jego weekend w tym roku i rzeczywiście nic nie pokazał
a dlaczego Ty mnie tutaj cytujesz jak moja wypowiedz dotyczyla poprzedniego sezonu?
idz lepiej na przejazd kolejowy pogadac z glosnikiem martin.h - Sob 27 Sie, 2011
Jakarti napisał/a:
Cytat:
Fakt. Pierwszy jego weekend w tym roku i rzeczywiście nic nie pokazał
a dlaczego Ty mnie tutaj cytujesz jak moja wypowiedz dotyczyla poprzedniego sezonu?
idz lepiej na przejazd kolejowy pogadac z glosnikiem
Kuba przeczytaj jescze raz swoją dzisiejszą wypowiedź:
Jakarti napisał/a:
niewiele ogladalem F1 w tym roku ale zdaje sie, ze senna nic nie pokazal.. nie rozumiem dlaczego go wzieli..
I albo ja jestem debilem albo Ty analfabetą
Nauczmy się pisać po polsku, to nie boli
---
Kwalifikacje były fajne, jeśli jutro będzie zmienna pogoda to na takim torze jak spa będzie się dużo działo no name - Sob 27 Sie, 2011
martin.h napisał/a:
Kwalifikacje były fajne, jeśli jutro będzie zmienna pogoda to na takim torze jak spa będzie się dużo działo
Myślę że będzie zmienna i będzie się działo,
w 2008 miałem okazje tam być i kibicować Kubicy jeszcze w
BMWkubas - Sob 27 Sie, 2011 Jak na pierwszy weekend w bolidzie to wynik z kwalifikacji zacny ziober - Nie 28 Sie, 2011 Echh, jak zwykle mudżin wyjątkowo traktowany...
uderzył w pastora, a ten co jak co, powinien zachowywać się etycznie, stąd wyższa kara M - Nie 28 Sie, 2011 Ponad sto lat temu za taki incydent jeden dostałby nagrodę a drugiego by powiesii no name - Nie 28 Sie, 2011 Brązowy ma chody, już zaczyna to być nudne