Niestety nie mam pojęcia rasta - Czw 24 Lut, 2011 Mocno odelżone E30
rasta - Czw 24 Lut, 2011 Lancer EVO VI
rasta - Czw 24 Lut, 2011 rasta - Czw 24 Lut, 2011 Ford Fiesta MK III
rasta - Sob 26 Lut, 2011 Mercedes Vito , z ciekawostek słupki oryginalnie już miały na sobie flock
rasta - Sob 26 Lut, 2011 W najnowszym GT trzy fury to nasza robota: Cif Marcela, EVO Witka oraz Nissan Almera GTi-R
To są pewniaki, a możliwe że jest więcej Bart - Sob 26 Lut, 2011 to vito jakieś dłubane czy tylko deską i wnętrzem ktoś się zajął?rasta - Sob 26 Lut, 2011 Będzie klient odbierał to się dowiem, przyjechał grubym Merolem
Bart napisał/a:
to vito jakieś dłubane czy tylko deską i wnętrzem ktoś się zajął?
Nie ktoś tylko ja Bart - Sob 26 Lut, 2011
rasta napisał/a:
przyjechał grubym Merolem
206 Gti - Sob 26 Lut, 2011 Ja bym chciał po-flokować na czarno podsufitkę - czy bedzie to możliwe ?Bonczek - Nie 27 Lut, 2011
206 Gti napisał/a:
Ja bym chciał po-flokować na czarno podsufitkę - czy bedzie to możliwe ?
Pewnie zależy czy od wewnątrz czy od zewnątrz - oczywiście jeśli mowa o mercedesie 206 Gti - Nie 27 Lut, 2011 Od wewnątrz chciałbym aby była czarna i poflokowana na elegancki czarny kolor. Rasta czy potraficie także niwelować drobne uszkodzenia w tabilicy rozdzielczej. Coś takiego jak by ktoś mocno kluczmi udrzył i troszeczkę by odskoczyło.
Mam to od "nowości" i mnie to w$@$@rasta - Nie 27 Lut, 2011
Cytat:
Ja bym chciał po-flokować na czarno podsufitkę - czy bedzie to możliwe ?
Będzie.
206 Gti napisał/a:
Coś takiego jak by ktoś mocno kluczmi udrzył i troszeczkę by odskoczyło.
Ale to jest rysa czy wgniecenie w miekkiej desce, bo zakładam, że taka jest w Mercu
Jeśli wgniecenie da radę ogarnąć.206 Gti - Nie 27 Lut, 2011 Kiedy zmalałbyś dla mnie czas -?
To jest niestety coś w rodzaju rysy-:(
W twardym stosunkowo plastiku