Anonymous - Pon 19 Mar, 2012 eee tam przesadzacie!!mając 10 lat założyłem sie z kolesiami ze zjade z górki słowianskiej we wrocku (na składaku,który jak wszyscy wiedzą raczej słabo hamował),u jej podnóża był mur(i na tym polegała trudność),oczywiscie zayebałem w mur,straciłem przytomność na jakies 20 min ...i co??wszystko ok,czasem mam problemy z mysleniem i koncentracją ale z tym da sie żyćM - Pon 19 Mar, 2012 Kiedyś namówiłem kolegę - (Miniac go bardzo dobrze zna/znał) żeby zjechał z dużej stromej górki w lesie i na końcu zahamował ręcznym hamulcem (z przodu). Nie było to mądre bo skończyło się krzywą ramą i ogólnie była lipa.Anonymous - Pon 19 Mar, 2012 pobiłem tez rekord przedszkola w skoku w dal z huśtawki,połamałem ręke ale podejrzewam ze rekord do dziś jest niepobity,po tych wyczynach odpusciłem i stałem sie tchórzem (i jest mi z tym dobrze do dziś)
cały czas sie zastanawiam jak to jest ze tak mało dzieci ginie robiąc wyjątkowo głupie i niebezpieczne rzeczy,to chyba zasługa niskiej wagi oraz miekkich kości i stawówBonczek - Pon 19 Mar, 2012 Aby wyciągnąć odpowiednie wnioski proponuję dokładnie przejrzeć Spaczony Rybny Humor EmerytRs2 - Śro 21 Mar, 2012
no name napisał/a:
zrób też foto w spodenkach
Bad-i napisał/a:
a dla Mi to i bez
zastanawiam się, czy zrobić trąbą do przodu martin.h - Pią 23 Mar, 2012 Zakupiłem dzisiaj spd i kask, teraz mogę już napie.rdalać no name - Pią 23 Mar, 2012 Nie wiem czy nie było szkoda kasy na kask martin.h - Pią 23 Mar, 2012
no name napisał/a:
Nie wiem czy nie było szkoda kasy na kask
Why ?
Pierwsza gleba w SPD zaliczona, wjeżdżałem do garażu i nie zdążyłem się wypiąć no name - Pią 23 Mar, 2012
martin.h napisał/a:
Why ?
No właśnie
Tak sobie tylko zażartowałem was79 - Pią 23 Mar, 2012 Ja dzisiaj młodej kupiłem rowerek biegowy. Widać, że ma dziewczyna potencjał, bo po pół godziny próbowała zjechać z podjazdu do garażu z pełną dzidą GeKo - Pią 23 Mar, 2012 Rośnie nam nowa Maja Włoszczowskamartin.h - Pią 23 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
Rośnie nam nowa Maja Włoszczowska
Apropo Maji, nie wiem czy wszyscy widzieli
was79 - Pią 23 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
Rośnie nam nowa Maja Włoszczowska
Prędzej mi garb wyrośnie od biegania za nią jozekrj - Pią 23 Mar, 2012 maja nieźle daje na 29"martin.h - Sob 24 Mar, 2012 Jakby ktoś słyszał o Rebie lub Reconie do sprzedania w rozsądnych pieniądzach tj. 600-700zł i najlepiej po przeglądzie to dawać znać na PW. Moja się niestety rozciekła i musiałem zwrócić