To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

martin.h - Sob 15 Wrz, 2012

Końcowe nieoficjalne wyniki Wisły, Scheffler odwołuje się od kary.

http://www.greyworm.net/r...x_pl.php?go=po9

martin.h - Sob 15 Wrz, 2012

Gruba robota, tutaj było widać kto ma jaja ;D

ŁukaszS3 - Nie 16 Wrz, 2012

Rozmawiałem właśnie z Bolkiem na strefie po 1 pętli i mówił że jak będzie z tego miejsca filmik to na pewno będzie to niezły materiał ;) Było naprawdę blisko a widzielibyśmy to life :/
Przem_106 - Nie 16 Wrz, 2012

Łukasz, a ten RC, to jakas dłubanina, czy seria. Znasz moze trochę specyfikację auta, bo wydaje się, ze jedzie :]
GeKo - Nie 16 Wrz, 2012

Ogólnie Smorawiński i Wawrzyczek chyba najszybsi kierowcy na tym rajdzie, a na pewno z największymi jajami. Od wyjścia z nawrotu żaden nie ujął nawet gazu, a speed tam konkretny.
Natomiast zawias u Kasperczyka to majstersztyk jak auto zgasiło lądowanie. Notabene w tym miejscu Kasperczyk również mega szybko aż byliśmy zdziwieni.

martin.h - Nie 16 Wrz, 2012

GeKo napisał/a:
Natomiast zawias u Kasperczyka to majstersztyk jak auto zgasiło lądowanie. Notabene w tym miejscu Kasperczyk również mega szybko aż byliśmy zdziwieni.

Jak to powiedział GeKo Fabia po lądowaniu usiadła jak samolot, zawias nawet nie odbił w górę jak to nieraz bywa xD
A tak swoją drogą to wiadomo dlaczego Kasperczyk się wycofał?

Koto - Nie 16 Wrz, 2012

Ogólnie to jakoś wolno było w tym roku, nawet w porównaniu z filmami z zeszłego roku. Może z 5 załóg jechało niezłym tempem, reszta blado.
martin.h - Nie 16 Wrz, 2012

1:32 Kasperczyk :]

Jaco - Nie 16 Wrz, 2012

Przem_106 napisał/a:
Łukasz, a ten RC, to jakas dłubanina, czy seria. Znasz moze trochę specyfikację auta, bo wydaje się, ze jedzie :]

Budował go między innymi Mariusz ( od felg) . Troszkę siana poszło w samochód...

ŁukaszS3 - Nie 16 Wrz, 2012

martin.h napisał/a:
A tak swoją drogą to wiadomo dlaczego Kasperczyk się wycofał?

Ugotował motor :]

Przem_106 napisał/a:

Silnik budował Pan Rakowski czyli ten sam co mój motor... Zakresem przeróbek bardzo zbliżony do mojego motoru z Saxo, więc raczej sporo zmian.

Marek23 - Nie 16 Wrz, 2012

Nie dziwne,że Kasperczyk jechał szybko. Przez ostatni rok spędził za kółkiem wiecej niż cale forum razem na torze,itd. Fajny te przejście przez szczyt, w zeszłym roku mój ulubione miejsce na tym rajdzie.
qbus - Pon 17 Wrz, 2012

Przed ostatnim OS'em 7 w gen i 2 w klasie, na ostatnim rozleciała się skrzynia (3 w tym sezonie)

106 - Pon 17 Wrz, 2012

Tata Klaudi jezdzil gdzies za mlodu? bo chyba calkiem fajnie sie rozjezdzil :)
hmmm o terenowych rajdach slyszalem a cos wiecej?

qbus - Pon 17 Wrz, 2012

Kilka KJS'ów swoim Subaru + np. załatwił Klaudii Peugeota ;)

martin.h - Pon 17 Wrz, 2012

qbus, na OS'ie było widać, że jedzie odważnie i pewnie, postęp jest ;)