ŁukaszS3 - Nie 16 Wrz, 2012 Rozmawiałem właśnie z Bolkiem na strefie po 1 pętli i mówił że jak będzie z tego miejsca filmik to na pewno będzie to niezły materiał Było naprawdę blisko a widzielibyśmy to life Przem_106 - Nie 16 Wrz, 2012 Łukasz, a ten RC, to jakas dłubanina, czy seria. Znasz moze trochę specyfikację auta, bo wydaje się, ze jedzie GeKo - Nie 16 Wrz, 2012 Ogólnie Smorawiński i Wawrzyczek chyba najszybsi kierowcy na tym rajdzie, a na pewno z największymi jajami. Od wyjścia z nawrotu żaden nie ujął nawet gazu, a speed tam konkretny.
Natomiast zawias u Kasperczyka to majstersztyk jak auto zgasiło lądowanie. Notabene w tym miejscu Kasperczyk również mega szybko aż byliśmy zdziwieni.martin.h - Nie 16 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
Natomiast zawias u Kasperczyka to majstersztyk jak auto zgasiło lądowanie. Notabene w tym miejscu Kasperczyk również mega szybko aż byliśmy zdziwieni.
Jak to powiedział GeKo Fabia po lądowaniu usiadła jak samolot, zawias nawet nie odbił w górę jak to nieraz bywa
A tak swoją drogą to wiadomo dlaczego Kasperczyk się wycofał?Koto - Nie 16 Wrz, 2012 Ogólnie to jakoś wolno było w tym roku, nawet w porównaniu z filmami z zeszłego roku. Może z 5 załóg jechało niezłym tempem, reszta blado.martin.h - Nie 16 Wrz, 2012 1:32 Kasperczyk
Jaco - Nie 16 Wrz, 2012
Przem_106 napisał/a:
Łukasz, a ten RC, to jakas dłubanina, czy seria. Znasz moze trochę specyfikację auta, bo wydaje się, ze jedzie
Budował go między innymi Mariusz ( od felg) . Troszkę siana poszło w samochód...ŁukaszS3 - Nie 16 Wrz, 2012
martin.h napisał/a:
A tak swoją drogą to wiadomo dlaczego Kasperczyk się wycofał?
Ugotował motor
Przem_106 napisał/a:
Łukasz, a ten RC, to jakas dłubanina, czy seria. Znasz moze trochę specyfikację auta, bo wydaje się, ze jedzie
Silnik budował Pan Rakowski czyli ten sam co mój motor... Zakresem przeróbek bardzo zbliżony do mojego motoru z Saxo, więc raczej sporo zmian.Marek23 - Nie 16 Wrz, 2012 Nie dziwne,że Kasperczyk jechał szybko. Przez ostatni rok spędził za kółkiem wiecej niż cale forum razem na torze,itd. Fajny te przejście przez szczyt, w zeszłym roku mój ulubione miejsce na tym rajdzie.qbus - Pon 17 Wrz, 2012 Przed ostatnim OS'em 7 w gen i 2 w klasie, na ostatnim rozleciała się skrzynia (3 w tym sezonie)
106 - Pon 17 Wrz, 2012 Tata Klaudi jezdzil gdzies za mlodu? bo chyba calkiem fajnie sie rozjezdzil
hmmm o terenowych rajdach slyszalem a cos wiecej?qbus - Pon 17 Wrz, 2012 Kilka KJS'ów swoim Subaru + np. załatwił Klaudii Peugeota martin.h - Pon 17 Wrz, 2012 qbus, na OS'ie było widać, że jedzie odważnie i pewnie, postęp jest