zefir - Pią 08 Sty, 2016 rowniez polecam, niestety watek fabularny przypomina Szybkich i wscieklych ale who cares jak jest to o czym wspomniał Kendzi Sanbizon - Pią 08 Sty, 2016 Bardzo lubiłem poprzednią wersję - tę też muszę koniecznie luknąć zajcev_28 - Pią 08 Sty, 2016 Sicario spoko film, zaskoczył mniebudzik - Czw 14 Sty, 2016 Ostatnio byłem w kinie na tym
https://www.youtube.com/watch?v=qlG0nauf8fo
VICTORIA
Baaardzo polecam, film porwał mnie niesamowicie, kręcony jest jednym ujęciem bez cięć Kamill - Pon 18 Sty, 2016 Siciario ok. Kilka scen lekko naciąganych, ale poza tym bardzo fajny.
BTW w vectra na vod jest w promo za 10zl.DeeS - Pon 18 Sty, 2016
Cytat:
Siciario ok. Kilka scen lekko naciąganych, ale poza tym bardzo fajny.
Polecam teraz sprawdzić
zajcev_28 - Wto 19 Sty, 2016
DeeS napisał/a:
Cytat:
Siciario ok. Kilka scen lekko naciąganych, ale poza tym bardzo fajny.
W Meksyku ogólnie jest niesamowity klimat, wszystko to co pokazują w dokumentach, Cejrowski itp z reguły jest prawdą, aczkolwiek jeśli chodzi o niebezpieczeństwo itp. wiadomo, rejony przygraniczne, różnie bywa, bardziej chodzi o to, że możemy znaleźć się w złym miejscu o złym czasie. Jeśli nie jesteśmy powiązani z kartelami, dilerką itp. to raczej spokojnie
No i policja.. budzi respekt,
a ze ochrona w centrach handlowych zamiast pałek, lata z karabinami to chyba dobrze, mozna poczuc sie bezpiecznie
No i fajne widoki:
Dobry film w klimatach Meksyku to Handel nawet polski akcent tam jest kosmita - Wto 19 Sty, 2016
zajcev_28 napisał/a:
ale chyba tylko u turystów, bo kartele narkotykowe to zdaje się potrafią regularną wojnę z policją prowadzićzajcev_28 - Wto 19 Sty, 2016
kosmita napisał/a:
zajcev_28 napisał/a:
ale chyba tylko u turystów, bo kartele narkotykowe to zdaje się potrafią regularną wojnę z policją prowadzić
poza kartelami i turystami masz jeszcze normalnych obywateli, nie spotkałem się z koszulkami jak u nas w stylu JP na 100%, CHWDP, FuckPolice itp..Kamill - Wto 19 Sty, 2016 Właśnie oglądam the training day po raz n-ty i uswiadomilem sobie że wczorajszy siciaro to ten sam scenariusz tylko osadzony w innym kontekście. Kilka scen jest wręcz 1 do 1.Janusz - Śro 20 Sty, 2016 ten sicario mnie nie porwał, mało tego było sporo sytuacji które nie tam irytowąły przez brak spójnośći, ale seriam Narcos.... mistrz Jakarti - Czw 21 Sty, 2016 narcos zajebisty Alexxx - Czw 21 Sty, 2016 Nienawistna Ósemka - bardzo OK. Jak zawsze krew się leje i elementy humorystyczne, zwroty akcji, murzyn z rewolwerem, erudyta z rewolwerem, wioskowy głupek z rewolwerem i Meksykaniec Bob . Z całą stanowczością polecam.
Big Short - bardzo OK. Widać chciwość, zakłamanie, wielką kasę, sprzedawców kredytów, bankierów, freaków, analityków, furiatów i dylematy moralne. Film fajnie pokazujący lata 2005-2007 w bankowości na Wall Street a w pewnym momencie może byłoby wstawić film Margin Call jako "dygresję" i opis tylko jednego dnia. Chyba mogę polecić ludziom którzy lubią się wkurwić na banki jak to ich dymają zefir - Czw 21 Sty, 2016 Big Short mi tez sie podobał ale trzeba być z branzy, bo 3/4 kina nie wiedziała co jest 5.
na ósemke sie wybieramy jakos niedługo.Chloru - Czw 21 Sty, 2016 zefir, byłem na 8 - jak ktoś lubi Tarantino to warto jak zawsze.