roj - Pon 01 Sie, 2011 rally-cross jest mmeeeeega, byłem w zeszłym roku na tej rundzie słomczynowej i naprawdę ogląda się zajebiście!was79 - Pon 01 Sie, 2011
zefir napisał/a:
kurde wczoraj ogladalem rally cross w USA na torze uliczno- szutrowym w LA w ramach imprezy X-Games
Ten tor jest w dirt3. Mega Cartoon - Pon 01 Sie, 2011 w dirt2 też jest ictus - Pon 01 Sie, 2011 w 2 jest stary anjas - Pon 01 Sie, 2011
ictus napisał/a:
w 2 jest stary
Twój stary???CHRZANEK - Pon 01 Sie, 2011
anjas napisał/a:
Twój stary???
Nieeeeeeeee
Stary Miniaca - ten z Avatarakubas - Śro 24 Sie, 2011 http://www.lotusrenaultgp...us.html?lang=en no i stało się.Gaydek - Śro 24 Sie, 2011 Super Ryba - Czw 25 Sie, 2011 Będę zajebiście kibicował Sennie =]marcinstachon - Czw 25 Sie, 2011 jutro koniec wakacji zaczynamy jezdzicMaciusiowy - Pią 26 Sie, 2011
Ryba napisał/a:
Będę zajebiście kibicował Sennie =]
z tego co pamiętam, jak jeździł, to jakiś mega-super-hiper nie był
Cytat:
Pierwsze kilometry Senna zaliczył w bolidzie HRT w pierwszym treningu do Grand Prix Bahrajnu. Zajął ostatnie miejsce z czasem gorszym od pierwszego kierowcy o ok. 8 sekund. W kwalifikacjach do Grand Prix Bahrajnu ustanowił dwudziesty trzeci czas przed partnerem z zespołu, który był ostatni z czasem gorszym o sekundę. Senna wystartował z alei serwisowej, wyścig zakończył na 17 okrążeniu przez awarię silnika. W Grand Prix Australii Senna uzyskał ponownie dwudziesty trzeci czas, zakończył wyścig na czwartym okrążeniu przez awarię układu hydraulicznego. Podczas kwalifikacji do Grand Prix Malezji trzeci raz z rzędu wystartował dwudziesty trzeci. Jego najwyższa pozycja startowa to osimnaste miejsce, które uzyskał w Grand Prix Węgier. W Grand Prix Wielkiej Brytanii Senna został zastąpiony przez Sakona Yamamoto byłego kierowcę Spykera oraz Super Aguri
mi - Pią 26 Sie, 2011 pamiętam jego pierwsze treningi, miałem kiedyś przyjemność jechać z nim po torze. Powiem tak: od sienki dostał 2 sekundy na okrążeniu, a wtedy jeszcze jeździłem na 14"Maciusiowy - Pią 26 Sie, 2011
mi napisał/a:
pamiętam jego pierwsze treningi, miałem kiedyś przyjemność jechać z nim po torze. Powiem tak: od sienki dostał 2 sekundy na okrążeniu, a wtedy jeszcze jeździłem na 14"
jaki tor?mi - Pią 26 Sie, 2011 no jaki - wyrazów, na innym nie bywam! To było jeszcze czasach, kiedy miał licencję f1...no name - Pią 26 Sie, 2011 No i się Senna rozkraczył na treningu,
rozwalił dupe. Poszedł bokiem na zakręcie po mokrym