To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

roj - Pon 01 Sie, 2011

rally-cross jest mmeeeeega, byłem w zeszłym roku na tej rundzie słomczynowej i naprawdę ogląda się zajebiście!
was79 - Pon 01 Sie, 2011

zefir napisał/a:
kurde wczoraj ogladalem rally cross w USA na torze uliczno- szutrowym w LA w ramach imprezy X-Games

Ten tor jest w dirt3. Mega :jupi:

Cartoon - Pon 01 Sie, 2011

w dirt2 też jest :D
ictus - Pon 01 Sie, 2011

w 2 jest stary :)
anjas - Pon 01 Sie, 2011

ictus napisał/a:
w 2 jest stary :)

Twój stary???

CHRZANEK - Pon 01 Sie, 2011

anjas napisał/a:
Twój stary???

Nieeeeeeeee

Stary Miniaca - ten z Avatara

kubas - Śro 24 Sie, 2011

http://www.lotusrenaultgp...us.html?lang=en no i stało się.
Gaydek - Śro 24 Sie, 2011

Super :)
Ryba - Czw 25 Sie, 2011

Będę zajebiście kibicował Sennie =]
marcinstachon - Czw 25 Sie, 2011

jutro koniec wakacji zaczynamy jezdzic
Maciusiowy - Pią 26 Sie, 2011

Ryba napisał/a:
Będę zajebiście kibicował Sennie =]

z tego co pamiętam, jak jeździł, to jakiś mega-super-hiper nie był :>

Cytat:
Pierwsze kilometry Senna zaliczył w bolidzie HRT w pierwszym treningu do Grand Prix Bahrajnu. Zajął ostatnie miejsce z czasem gorszym od pierwszego kierowcy o ok. 8 sekund. W kwalifikacjach do Grand Prix Bahrajnu ustanowił dwudziesty trzeci czas przed partnerem z zespołu, który był ostatni z czasem gorszym o sekundę. Senna wystartował z alei serwisowej, wyścig zakończył na 17 okrążeniu przez awarię silnika. W Grand Prix Australii Senna uzyskał ponownie dwudziesty trzeci czas, zakończył wyścig na czwartym okrążeniu przez awarię układu hydraulicznego. Podczas kwalifikacji do Grand Prix Malezji trzeci raz z rzędu wystartował dwudziesty trzeci. Jego najwyższa pozycja startowa to osimnaste miejsce, które uzyskał w Grand Prix Węgier. W Grand Prix Wielkiej Brytanii Senna został zastąpiony przez Sakona Yamamoto byłego kierowcę Spykera oraz Super Aguri

mi - Pią 26 Sie, 2011

pamiętam jego pierwsze treningi, miałem kiedyś przyjemność jechać z nim po torze. Powiem tak: od sienki dostał 2 sekundy na okrążeniu, a wtedy jeszcze jeździłem na 14"
Maciusiowy - Pią 26 Sie, 2011

mi napisał/a:
pamiętam jego pierwsze treningi, miałem kiedyś przyjemność jechać z nim po torze. Powiem tak: od sienki dostał 2 sekundy na okrążeniu, a wtedy jeszcze jeździłem na 14"

jaki tor?

mi - Pią 26 Sie, 2011

no jaki - wyrazów, na innym nie bywam! To było jeszcze czasach, kiedy miał licencję f1...
no name - Pią 26 Sie, 2011

No i się Senna rozkraczył na treningu,
rozwalił dupe. Poszedł bokiem na zakręcie po mokrym