Czy zdarza sie ze ktos poza klejeniem deski wstawia nowa poduche?
Pozwolę sobie zacytować tekst z mojej strony:
Cytat:
Uwaga!
Deska rozdzielcza uszkodzona w wyniku wybuchu poduszki powietrznej, nie nadaje się do ponownej instalacji poduszki. W wyniku eksplozji deska rozdzielcza traci swoją strukturę, która zastała dokładnie obliczona przez producenta i nawet po regeneracji nie ma pewności jak się zachowa przy ponownej eksplozji poduszki powietrznej.
Bad-i - Czw 17 Lut, 2011 a kto z jajami kupuje samochod z poduszką ??
rasta - Czw 17 Lut, 2011 No ja u siebie już dawno wymontowałem Bad-i - Czw 17 Lut, 2011
rasta napisał/a:
No ja u siebie już dawno wymontowałem
i za to szacun, Air Bagi sa dla ped............ wróć dla wyścigofców rasta - Czw 17 Lut, 2011 Punto GT MK1
Więcej - http://www.flokowanie.com...d50b90cde71bbe0iQ - Czw 17 Lut, 2011 rasta, pisales nidawno temu ze posklejales pocieta deske rozdzielcza, dalbys rade skleic mocowanie zderzaka? Masz mozliwosc ogarniecia tej folii carbon w kolorze srebrnym? rasta - Czw 17 Lut, 2011 Mamy maszynę do klejenia plastików ale wszystko zależy z czego jest ten zderzak wykonany. Bez podjęcia bezpośredniej próby klejenie nie jestem ci zagwarantować w 100% że się da. Np. zderzak od Foki RS jest wykonany z takiego materiału, a właściwie mieszanki kilku, że ni huja nie skleisz tego po prostu się nie da. Z folią daliśmy sobie spokój.rasta - Czw 17 Lut, 2011 206
rasta - Pon 21 Lut, 2011 Niezła opcja, mieliśmy klienta który już 2 razy naprawiał deskę u jakiś magików co natryskują szpachle czy cuś podobnego, ogólnie straszna lipa bo pęka.
rasta - Pon 21 Lut, 2011
rasta - Pon 21 Lut, 2011 Impreza zrobiona na gładko w antracycie - unikat
Barejka - Pon 21 Lut, 2011 co to? rasta - Pon 21 Lut, 2011 A co ma być, he?
Jakiś tam Ford:
Bonczek - Pon 21 Lut, 2011 Kasa, kasa, kasa
BTW ogarnąłeś już co to za nissan?rasta - Pon 21 Lut, 2011