sciagamy, rejestrujemy cos tam i pykamy. najpierw trening z kompem a pozniej na leszczy i nie tylko online. mistrz brameczki wchodzą, slupek, poprzeczka. kiksy bramkarzy i zawodnikow.
jest tez troche niedociagniec ale ogolnie dla mnie mistrz. mozna pilencją przykopac w przeciwnika tak, ze sie wywali albo rykoszetem w łeb
gram od kilku dni meczyki i nie zapowiada sie aby to sie zmienilo.
najlepiej wychodza gry kiedy w tv tez jest mecz i komentarz przypasuje do tego co na kpompie
zapraszam wszystkich oczywiscie.
jam Jakarti - wyzywam
jest opcja znajomi wiec raczej łatwo ogarnac. nir probowalem bo nie mam znajomych
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Ps. dareczku - tym razem nie FB!! was79 - Wto 06 Lip, 2010 jakarti dawaj jakiegoś screenshota - bo na tym kompie nie mogę zainstalować tej piły! a ciekawi mnie jak grafa wyglądaJakarti - Wto 06 Lip, 2010
tu chyba jest 2008.
generalnie jest czysta, bez fakapow graficznych no i HD Fifa 2010 to nie jest ale moim zdaniem absolutnie nie potrzeba was79 - Śro 07 Lip, 2010 kurde lubie sportowe gry, ale jednak piłka jakoś mi nie podchodzi lepiej kosz albo hokejJakarti - Śro 07 Lip, 2010 heheh spoko , łapy mnie bola od napinania a wygrana z trudnym przeciwnikiem mistrz zefir - Śro 07 Lip, 2010 zalapalem sie na beta test nowego medal of honor ) miszcz wyscig, opcja multi tylko w dwoch wersjach, misja jakas, lub zdobywasz/bronisz teren w teamie.
grywalnosc rowna miodzio jak Bad Company: 2 na mutliplayerze, grafika poprostu miazdzy, miszcz szykuje sie premiera )
zaluje ze mam chwilowo dwu etatowa prace, bo bym wiecej napinal, a test sie konczy 18.07 anjas - Śro 07 Lip, 2010
zefir napisał/a:
grywalnosc rowna miodzio jak Bad Company: 2 na mutliplayerze
kurcze, mam BC2 i jakoś w multi nuda jak dla mnie. Nie umywa się do COD Modern Warfare 2.zefir - Śro 07 Lip, 2010
anjas napisał/a:
zefir napisał/a:
grywalnosc rowna miodzio jak Bad Company: 2 na mutliplayerze
kurcze, mam BC2 i jakoś w multi nuda jak dla mnie. Nie umywa się do COD Modern Warfare 2.
a dla mnie odwrotnie
ale to gusta i tyle
single player byl lepszy wg mnie w MW2 niz BC2 ale multi w bc2 miszcz Michał - Śro 07 Lip, 2010 anjas - miałem takie same myśli jak ty.
Na cod'zoe spędziłem wiele godzin, wiele meczów , a bad'a jak odpaliłem stwierdziłem ze bieda.
Tyle ze teraz, na coda i jego NUDNOWATOŚĆ nie moge patrzeć, a w BC2 zapinam bardzo często. Inny klimat , mapy mistrz, mozliwosci gry o wiele większe, no i najważniejsze, BAD jest ciekawszy 5 krotnie Ale fakt, trzeba sie przestawić z łupanki na bardziej strategiczne granieanjas - Sob 17 Lip, 2010 Jesień zapowiada się interesująco. GT5 (mam nadzieje), F1 od Codemasters i może jeszcze to:
z forum PS3 napisał/a:
Wreszcie! Po tylu prośbach i nawoływaniach graczy seria World Rally Championship wraca na konsole. Kiedy w październiku ubiegłego roku ogłoszone zostało wznowienie serii wielu graczom szybciej zabiło serce, przecież gry z serii WRC były najlepszymi rajdówkami.
Przez ten czas niewiele pojawiało się informacji dotyczących tejże gry. Raptem mogliśmy zobaczyć sześć screenów i to wszystko, a tu już znana jest data premiery!
WRC na PS3, X360 oraz PC pojawi się w UK 8 października tego roku. Z informacji, jakie wodomo na temat gry wskazują, że będziemy mieli wszystkie fabryczne zespoły, kierowców i pilotów we wszystkich klasach WRC (P-WRC, J-WRC oraz S-WRC).
Skoro jest licencja na zespoły to nie może zabraknąć licencji na trasy. Będą wszystkie z tras, na jakich ścigają się kierowcy w wymienionych klasach, co daje łącznie 78 odcinków specjalnych. Pojawi się także tryb kariery, który nosić będzie nazwę "‘Road to the WRC" i jak nazwa wskazuje, przypuszczalnie będziemy zaczynać od najniższego szczebla rajdów WRC (czyli J-WRC), by brylować w najwyższej kategorii.
Tymczasem obejrzyjcie sobie wideo z Making of oraz teaser gry z E3 2010.
was79 - Nie 18 Lip, 2010 jesień zapowiada się suto jeszcze dorzuciłbym tytuły: mafia 2 i najnowszy test drive.
Tylko połączenie pogrywania z 6 miesięcznym bobasem, jakoś mi nie wychodzi, niestety Yarko - Nie 18 Lip, 2010
was79 napisał/a:
Tylko połączenie pogrywania z 6 miesięcznym bobasem, jakoś mi nie wychodzi, niestety
a Kuba aż rwie się do tuningowych zabiegów was79 - Nie 18 Lip, 2010 bo on chce się wyrwać z chaty, bo tam straszy...PiTT - Nie 18 Lip, 2010 hehe
KonradMK - Pon 19 Lip, 2010
was79 napisał/a:
jesień zapowiada się suto jeszcze dorzuciłbym tytuły: mafia 2 i najnowszy test drive.
Tylko połączenie pogrywania z 6 miesięcznym bobasem, jakoś mi nie wychodzi, niestety
moja ma 14 miechów i jeszcze nie miałem czasu pograć