Konrad - Pią 31 Gru, 2010 arssss, musisz zapytać Mi
arssss napisał/a:
[
brunetka jest nietykalna;p
uuu okres? arssss - Pią 31 Gru, 2010 Daleko nie mam do niego to może wpadnę i zapytam jarek-malopolska - Pią 31 Gru, 2010 dobrze, ze rozmowa toczy sie w odpowiednim temacie: Nasze treningi, próby,upalania" GeKo - Pią 31 Gru, 2010 Ja jestem naprawde w dupie, Pomijam rozrusznik, ale płyn spierdala nie wiem skąd, a ciężko mi to zweryfikować, jutro jak dociągnięcie śrub i cebantów nie pomoże to odpadam Będę walczył gdzieś od 12, to mam trochę czasu. Kurna mogłem nie ruszać termostatu i marznąć, ale chyba nic nie ciekło, a nawet jak ciekło to różnicy nie było bo motor się nie przegrzewał.Bart - Pią 31 Gru, 2010 ten AX to chyba nie był do końca dobry pomysł...Janusz - Pią 31 Gru, 2010
GeKo napisał/a:
Ja jestem naprawde w dupie, Pomijam rozrusznik, ale płyn szybko leci nie wiem skąd, a ciężko mi to zweryfikować, jutro jak dociągnięcie śrub i cebantów nie pomoże to odpadam Będę walczył gdzieś od 12, to mam trochę czasu. Kurna mogłem nie ruszać termostatu i marznąć, ale chyba nic nie ciekło, a nawet jak ciekło to różnicy nie było bo motor się nie przegrzewał.
masz jeszcze klyjo przeca... dobrze by sie było zobaczyć bo bym Ci coś przekazał arssss - Pią 31 Gru, 2010 GEKO, jedz klio konradone, nie jej mama powierza mi nad nia opieke pozwalam rozmawiac z nia i ja powozic,ale ostro ani delikatnie ruchac nie wolno Barejka - Pią 31 Gru, 2010 dzisiaj poskladalem auto i pierwsze powazniejsze jazdy tej zimy, stara debica frigo daje rade, jestem mile zaskoczony Bart - Pią 31 Gru, 2010
arssss napisał/a:
GEKO, jedz klio
obawiam się, że mogłoby to wywołać sensacje żołądkowe...GeKo - Sob 01 Sty, 2011 clio stoi u mechanika, i pewnie sobie jeszcze trochę postoi, wiec generalnie jeżdżę AXem na co dzień:)Janusz - Sob 01 Sty, 2011 u mnie w słońcu +10 wiec obawiam sie ze nie polatamy dzisiaj GeKo - Sob 01 Sty, 2011 niestetymartin.h - Sob 01 Sty, 2011
Janusz napisał/a:
u mnie w słońcu +10 wiec obawiam sie ze nie polatamy dzisiaj
W słońcu może i +10, ale na dworze chyba z -20. Masakryczny wiatr.Janusz - Sob 01 Sty, 2011
martin.h napisał/a:
W słońcu może i +10, ale na dworze chyba z -20. Masakryczny wiatr.
taaaa, tyle ze śnieg topnieje.. to nie jest temat o tym czy temperatura odczuwalna pokrywa sie z rzeczywista, tylko o upalaniu... wiec to czy Ci jest dzisiaj zimno czy nie, nic nie zmienia... bo śnieg topnieje i nie pada...arssss - Sob 01 Sty, 2011 no to dupa....;/
To nie jedziemy,tak? Bo nie wiem czy moge pic dzisiaj