To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

Konrad - Pią 31 Gru, 2010

arssss, musisz zapytać Mi ;D

arssss napisał/a:
[
brunetka jest nietykalna;p

uuu okres? :devil:

arssss - Pią 31 Gru, 2010

Daleko nie mam do niego to może wpadnę i zapytam :P
jarek-malopolska - Pią 31 Gru, 2010

dobrze, ze rozmowa toczy sie w odpowiednim temacie: Nasze treningi, próby,upalania" :rotfl:
GeKo - Pią 31 Gru, 2010

Ja jestem naprawde w dupie, Pomijam rozrusznik, ale płyn spierdala nie wiem skąd, a ciężko mi to zweryfikować, jutro jak dociągnięcie śrub i cebantów nie pomoże to odpadam :( Będę walczył gdzieś od 12, to mam trochę czasu. Kurna mogłem nie ruszać termostatu i marznąć, ale chyba nic nie ciekło, a nawet jak ciekło to różnicy nie było bo motor się nie przegrzewał.
Bart - Pią 31 Gru, 2010

ten AX to chyba nie był do końca dobry pomysł...
Janusz - Pią 31 Gru, 2010

GeKo napisał/a:
Ja jestem naprawde w dupie, Pomijam rozrusznik, ale płyn szybko leci nie wiem skąd, a ciężko mi to zweryfikować, jutro jak dociągnięcie śrub i cebantów nie pomoże to odpadam :( Będę walczył gdzieś od 12, to mam trochę czasu. Kurna mogłem nie ruszać termostatu i marznąć, ale chyba nic nie ciekło, a nawet jak ciekło to różnicy nie było bo motor się nie przegrzewał.

masz jeszcze klyjo przeca... dobrze by sie było zobaczyć bo bym Ci coś przekazał :D

arssss - Pią 31 Gru, 2010

GEKO, jedz klio ;)
konradone, nie ;p jej mama powierza mi nad nia opieke ;D pozwalam rozmawiac z nia i ja powozic,ale ostro ani delikatnie ruchac nie wolno ;p

Barejka - Pią 31 Gru, 2010

dzisiaj poskladalem auto i pierwsze powazniejsze jazdy tej zimy, stara debica frigo daje rade, jestem mile zaskoczony ;D
Bart - Pią 31 Gru, 2010

arssss napisał/a:
GEKO, jedz klio ;)

obawiam się, że mogłoby to wywołać sensacje żołądkowe...

GeKo - Sob 01 Sty, 2011

clio stoi u mechanika, i pewnie sobie jeszcze trochę postoi, wiec generalnie jeżdżę AXem na co dzień:)
Janusz - Sob 01 Sty, 2011

u mnie w słońcu +10 wiec obawiam sie ze nie polatamy dzisiaj ;/
GeKo - Sob 01 Sty, 2011

niestety
martin.h - Sob 01 Sty, 2011

Janusz napisał/a:
u mnie w słońcu +10 wiec obawiam sie ze nie polatamy dzisiaj ;/

W słońcu może i +10, ale na dworze chyba z -20. Masakryczny wiatr.

Janusz - Sob 01 Sty, 2011

martin.h napisał/a:
W słońcu może i +10, ale na dworze chyba z -20. Masakryczny wiatr.
taaaa, tyle ze śnieg topnieje.. to nie jest temat o tym czy temperatura odczuwalna pokrywa sie z rzeczywista, tylko o upalaniu... wiec to czy Ci jest dzisiaj zimno czy nie, nic nie zmienia... bo śnieg topnieje i nie pada...
arssss - Sob 01 Sty, 2011

no to dupa....;/

To nie jedziemy,tak? Bo nie wiem czy moge pic dzisiaj :)