HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
106 - Nie 16 Mar, 2008 fajne foty :)
chrzanek full profi od butow az po kask :]k-mart - Nie 16 Mar, 2008 niezla ekipa CHRZANEK - Nie 16 Mar, 2008 Herszt mafii garwolińskiej
Tesco też było grane (a jak) niektórzy pierwszy raz w życiu jechali schodami ruchomymi
Marcel jak było ? - ZAJEBIŚCIE
Marcel zamienił kalosze na sandały i od razu zaczał szybciej jeździć
HALO! Jest tu jakiś jajcarz ?
Mick... jak by ci to powiedzieć ?
A dziewczynki sobie grzecznie siedziały...
Dobry humor nie opuszczał Bad-iego ani na chwilę...
...podobnie jak Kubas'a
Nasze piękniejsze połowy
Rastaman is in da house
Vlodarscy (Mareczku nie pudruj noska tyle )
Słuchaj Mick, idziesz do więzienia, nie przechodzisz przez start i nie otrzymujesz 15000
Na zakończenie pamiątkowe zdjęcie k-mart - Nie 16 Mar, 2008 fajnie, bejowsko fajnie Anonymous - Nie 16 Mar, 2008 Kubas ty brzydalu
było przednie naprawde, pcozawszy od poranka, przez podróż, obiad w KFC i beja w skórze i palenie gumy, Tesco, sciaganie, spotkanie u mileny i jej szwagierke czy jakos tam, powrót do domu ...
wyniki opublikuje jutro
Zwyciezce juz znacie OSKAR - Pon 17 Mar, 2008 WOW !! !! !! !!
A zabawa konkretna,bylo po prostu wszystko co powinno byc na takim spontanicznym wypadzie na gokarty poza miasto
Chrzanek ty to ladnie sie musiales szykowac na start.Ale skutek wszystcy zainteresowani juz znamy
No i wogole Kubas Bedzie lepiej i taka grupowa integracja jest po prostu profi
Wszystkim polecam ,
Ale pod warunkiem,ze:
Marcel nie bedzie spiewal,
Oskar nie bedzie jechal na tylnym siedzeniu,
Kubas bedzie szybszy,
Vlodi nauczy sie mowis przez radio CB,
Dariano bedzie mial wiecej wlosow,
Rudi tez wiecej wlosow i nie musi byc trzezwy,
Rasta tez wiecej wlosow na glowie,
Bad-i bedzie sie miescil do jakiegokolwiek gokarta,
Mick .....bedzie ladniejszy.
CHrzanek bedzie wolniejszy
No i oczywiscie wiecej Kibicow !! !! !!
Ale Milena i Kasia dzielnie sie spisaly i wytrzymaly z cala banda wytrzepańców Bad-i - Pon 17 Mar, 2008 bylo super - mysle ze powinnismy uznac wyniki z ostatniego przejazdu
A tak na powaznie - ostatnie zdjecie (grupowe)
CZY MARCEL JEST PO BOTOKSIE??rasta - Pon 17 Mar, 2008 Też jestem za uznaniem wyników z trzeciego przejazdu
Fotki kosa Bad-i - Pon 17 Mar, 2008 Marcel czy mozesz tak tylko informacyjnie wrzucic jak wygladaly by wyniki z uwzglednieniem 3 serii (tak z ciekawosci pytam bo tam walczylem z Radkiem)Vlodarsky - Pon 17 Mar, 2008
OSKAR napisał/a:
Vlodi nauczy sie mowis przez radio CB,
nikt mi nigdy nie mówił jak mnie słychać więc się nie zastanawiałem nad tym za bardzo
A na kartach jeździłem pierwszy raz w życiu
PS są pewne osoby które od dzisiaj są dla mnie parówkami...Anonymous - Pon 17 Mar, 2008 zaraz postaram sie ogarnac wyniki Anonymous - Pon 17 Mar, 2008 wyniki -> http://forum.hothatch.org...p=127846#127846
reszta bedzie pozniej, bo musze popraciwac dalej Rudello - Pon 17 Mar, 2008 Było super..
Dziekuje wszystkim.
Badi b.dobrze prowadzil, pewnie i pozwolił mi przysnać +pewnie stad na kartach super wynik.
Rasta.... zastec, zetec, zastec, e-bay, usa, zetec
Mick.. za cieply i opanowany głos ktory tulil mnie do snu
Dariano solidarnosc w sprawe fryzury
Oskar ze mnie lubisz
Marcel wiesz ze cie nie lubie
Vlodi & Kasia nas mile zaskoczyli jak ostatnim razem Freeman
Chrzankowi i Milenie za goscine
Kubas - milo poznać, ale 3 rodzaje felg na jednym aucie, warrmmm
Szkoda ze nie było czołówki (Krzyska i Adama)
Tor fajny, długi, karty nie tak dobrze przygotowane jak w krakowie ale lepsze niz w waw. No i mozna cały czas w poślizgu lecieć
Też jestem żeby liczyć 3 czas bo jak w krakowie miałem TR dopiero w 3 przejezdzieVlodarsky - Pon 17 Mar, 2008 tam nie ma żadnej pomyłki ? ja miałem najlepszy przejazd 45 czy 43 ? bo widziałem, że tam pisaeś 43 a tu 45 a tym sposobem nie mogę być przed kubasem... i wogóle o co chodzi wydaje mi się, że powinienem być ostatni 206 Gti - Pon 17 Mar, 2008 Zazdroszcze....