qbus - Pią 14 Wrz, 2012 To ostatnie bym odpuścił, miejsce straszy, hamowanie po krótkiej prostej do zakrętu za szczytem, raczej będzie wiało tam nudą. Na miejscu z 0:51 drugi zakręt jest ogrodzony tak aby go nie ciąć, może to też mieć jakiś wpływ na atrakcyjność miejsca. 1 miejsce to mistrz miejscówka z mega łatwym dojazdem.qbica - Pią 14 Wrz, 2012 ja niestety odpadam z oglądary trzeba iść do pracyKoto - Pią 14 Wrz, 2012 Janusz, jak jedziesz, ekspresem z Bielska? Jeśli tak to możemy się przy granicy umówic, tam najłatwiej trafic, albo na stacji po drodze. Ja chcę o 8 z Cieszyna wyjeżdżac. Jaco, jedziesz?
qbica, żaden urlop na żądanie nie został? ŁukaszS3 - Pią 14 Wrz, 2012 Ja ja ja!Janusz - Pią 14 Wrz, 2012
qbica napisał/a:
ja niestety odpadam z oglądary trzeba iść do pracy
Jadę, możemy ugadać sie gdzieś w Cieszynie i pojedziemy jednym samochodem ?Koto - Pią 14 Wrz, 2012
Jaco napisał/a:
Jadę, możemy ugadać się gdzieś w Cieszynie i pojedziemy jednym samochodem ?
Oczywiście, zostaw auto gdzie Ci pasuje i o 7.30 Cię zgarniemy. Możesz u mnie pod blokiem zostawic, emerycki patrol jest czujny, nic mu się nie stanie.Janusz - Pią 14 Wrz, 2012 może tam być, ja sie na pewno spóźnię
rajd bez udziału Marka nie będzie taki sam Jaco - Pią 14 Wrz, 2012
Koto napisał/a:
Jaco napisał/a:
Jadę, możemy ugadać się gdzieś w Cieszynie i pojedziemy jednym samochodem ?
Oczywiście, zostaw auto gdzie Ci pasuje i o 7.30 Cię zgarniemy. Możesz u mnie pod blokiem zostawic, emerycki patrol jest czujny, nic mu się nie stanie.
Spoko, tylko napisz gdzie ten blok Koto - Pią 14 Wrz, 2012 os. Podgórze
ul. Popiołka 1
blok na przeciwko wejścia do Biedry
Spadam do pracy, jakby coś to mój numer: 880 669 130 Tylko nie dzwonic po 2 bo będę spał martin.h - Pią 14 Wrz, 2012 Ekipa z Niemiec czyli ja i GeKo też będzie