zefir - Pią 13 Lis, 2015 Generalnie właśnie taki jest problem z Bondem, podobnie jak z Batmanem, Wolverine, Marvel albo lubisz taki klimat albo oczekujesz amazing kina i bedzie ze jest powielony etc
To jest bodajze 24 film o Bondzie, przypominam
Podobnie temat lasek, nie ma co bronic Bonda, ale dobrych lasek w całej serii mozna policzyc na palcach jednej reki.Anonymous - Pią 13 Lis, 2015
siema napisał/a:
Martin, to nie jest film o ADHD
Poczytaj czym jest ADHD, a jak nie to spytaj fachowców A film oczywiście porusza też inne tematy siema - Pią 13 Lis, 2015
Justine napisał/a:
siema napisał/a:
Martin, to nie jest film o ADHD
Poczytaj czym jest ADHD, a jak nie to spytaj fachowców A film oczywiście porusza też inne tematy
A Ty zacznij oglądać filmy zamiast czytać recenzje na Filmwebie
Nie ciągnij tematu fachowców, bo Ci zeskanuję opinię lekarską, która zaświadcza co tak naprawdę porusza ten film anjas - Pią 13 Lis, 2015
Justine napisał/a:
Poczytaj czym jest ADHD, a jak nie to spytaj fachowców
Martin, nie ma już czegoś takiego jak ADHD. Poczytaj albo zapytaj fachowców
edit: albo łap linka http://wpolityce.pl/lifes...hd-nie-istniejeKamill - Pią 13 Lis, 2015 Najpierw napoją dziecko słodyczami i napojami z cukrem, a potem się dziwią że mu odpierdala i roznosi całą chałupę. Jak bym zjadł taką dawkę cukru na raz jak niektóre dzieciaki to sam bym wyszedł z siebie.was79 - Pią 13 Lis, 2015 Mojego chrześniaka wyjebali z przedszkola z maluchów. Brał krzesełko i ustawiał towarzystwo jak ma się zachowywać, kto się nie podporządkował dostawał w łeb (krzesełkiem) Anonymous - Pią 13 Lis, 2015
siema napisał/a:
A Ty zacznij oglądać filmy zamiast czytać recenzje na Filmwebie
Nie ciągnij tematu fachowców, bo Ci zeskanuję opinię lekarską, która zaświadcza co tak naprawdę porusza ten film
Słuchaj, nie będę się z Tobą kłócił, która racja jest prawdziwsza. Ja pewnie Tego filmu nie zrozumiałem, bo nie jestem tak mądry jak Ty siema - Pią 13 Lis, 2015 Jesteś dla siebie zbyt krytyczny. Po prostu obejrzyj go drugi raz, a odkryjesz jego inne, ciekawe przesłanie.
Pozdro!Anonymous - Pią 13 Lis, 2015 Anonymous - Nie 15 Lis, 2015 Kolejny film warty obejrzenia. Sorrentino zachwycił mnie filmem "Wszystkie odloty Chayenna", później było przepiękne "Wielkie piękno", a teraz "Młodość". Piękny film ze wspaniałymi zdjęciami i dialogami, majstersztyk Każdy sobie zobaczy i wyciągnie przesłanie, ja nic nie piszę bo znowu się jakiś filmoznawca dowali
zefir - Wto 24 Lis, 2015 Dobra Narcos zajebisty ! Tez obaczaiłem caly sezon w dwa dni
Wczoraj obczaiłem Most Szpiegów i generalnie spoko film bez pierdolnięcia. Dobrze opowiedziana historia, akcja nie jest jakas wartka, ale do obejrzenia polecam. Rola Toma Hanksa tez na propsie.MoRToN - Pią 11 Gru, 2015 Tego NArcosa macie w wersji z napisami ?
Połowe filmu pierdolo po wenezuelsku jak w telenoweli i nic nie ogarniam Anonymous - Pią 11 Gru, 2015 Miałem propozycje grania w tym "moście szpiegów" ale zlałem,za mało płacili Jakarti - Pią 11 Gru, 2015
rabarbar napisał/a:
"moście szpiegów"
obejrzałem
calkiem spoko film, milo sie ogladalo.Kenet - Pią 08 Sty, 2016 Byliśmy wczoraj z Zeffciem i gazelami na Point Break:
Jak ktoś lubi klimaty motocross, skoki na spadochronie, wspinaczka - ogółem sporty ekstremalne, ładne krajobrazy i zdjęcia, wartką akcję, pościgi, strzelaniny, imprezy, dupeczki to polecam. Jako że wszystko powyższe to mój chleb powszedni to mi się bardzo podobało