zobaczyli wpis martina i szybko zmienili decyzje.. ugięli się pod presją zefir - Nie 10 Lip, 2011 kurde nawet niezly wyscig:D generalnie mechanicy podrukowali zawody martin.h - Nie 10 Lip, 2011 Wyścig nie był zły, troszkę się działo.
A Webber chyba zakończy po sezonie współpracę z Red Bullem, ciekawe tylko który topowy kierowca będzie chciał być numerem 2.
Cytat:
MARK WEBBER: - Otrzymałem chyba cztery lub pięć wiadomości od teamu, który prosił mnie, żebym nie atakował Vettela, ale się do nich nie zastosowałem. Nie czuję się dobrze z powodu tych instrukcji. Taka jest odpowiedź. Gdyby Fernando odpadł na ostatnim okrążeniu, walczylibyśmy o zwycięstwo. Oczywiście zignorowałem team, bo chciałem spróbować zyskać miejsce. Seb robił co mógł, ja również. Nie zamierzałem się z nimi zderzyć. Starałem się jechać jak najlepiej przy tej ilości jednostronnej konwersacji. Starałem się wyprzedzić faceta z przodu. Chciałem ścigać się aż do końca. Na cztery czy pięć okrążeń przed metą zaczęli ze mną rozmawiać na temat utrzymania miejsca. Chciałem zdobyć punkty, ale również chciałem ich więcej.
pP - Pon 18 Lip, 2011 kubas - Nie 31 Lip, 2011 Nie ma tematu jeszcze o Porsche Supercup więc piszę tutaj, Giermaziak wygrał wyścig na hungaroringu, tydzień temu drugi na nurburgringu. 22lata, nieźle gość ogarnia EmerytRs2 - Nie 31 Lip, 2011 dokładnie hh. popiera giermaziaka Yarko - Nie 31 Lip, 2011 świetnie pojechał roj - Nie 31 Lip, 2011
kubas napisał/a:
22lata, nieźle gość ogarnia
21 chyba
fajna wygrana na mokrym torze, może za rok zrobimy hh wycieczkę na hungaro, najpierw będzie Giermaziak na pudle, cztery godziny później Robert, warto się przejechać
nasz hymn to chyba jakiś remiks był Bad-i - Nie 31 Lip, 2011 zayebista koncowka - Polsat sie nie popisalKenet - Nie 31 Lip, 2011 Taaa, piękna transmisja. O tym, że Borowczyk i Kochański nie wiedzą co się dzieje to już nie będę mówił, bo krew mnie zalewe, że za takie komentowanie jeszcze im coś płacą. A farmazony i wypowiedzi Zientarskiego powinny wreszcie dać do myślenia osobom, które go zatrudniają!Bad-i - Nie 31 Lip, 2011 he he Guzik jedzie juz jedno kolko na pierwszej pozycji a ten debil Borowczyk dopiero to zauwaza
Maurycemu to ja wspolczuje Kenet - Nie 31 Lip, 2011 Najlepsza była minuta milczenia i konsternacji Borowczyka, zanim przyjął że to co widzi dzieje się naprawdę i próbował to sobie wytłumaczyć. Dobrze, że są powtórki bo by do końca wyścigu by nie wymyślił co się stało.pum - Nie 31 Lip, 2011 oj mega dali duuuupy... komentarz to standardowo poziom gleby ale żeby relacja siadła kiedy najwięcej się działo. ojjjj roj - Nie 31 Lip, 2011 mistrzem jest Zientarski! ja gdybym tyle lat komentował nawet zawody islandzkich gospodyń w haftowaniu to bym kur.wa wiedział więcej o tym niż on o f1
szympans by wiedział więcej!zefir - Pon 01 Sie, 2011 kurde wczoraj ogladalem rally cross w USA na torze uliczno- szutrowym w LA w ramach imprezy X-Games i musze powiedziec ze mega walka jest i niezle umiejetnosci, Gronholm w finale byl 3 chlopaki wcale sie nie pierdola tylko ostra walka, mega skoki, fajna sprawa i na zmiane szutr z asfaltem, no i auta bez lipy- 600-700 koni