To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

roj - Sob 09 Lip, 2011

qbus napisał/a:
http://f1.autoklub.pl/new...a-renault,37165

zobaczyli wpis martina i szybko zmienili decyzje.. ugięli się pod presją :D

zefir - Nie 10 Lip, 2011

kurde nawet niezly wyscig:D generalnie mechanicy podrukowali zawody :)
martin.h - Nie 10 Lip, 2011

Wyścig nie był zły, troszkę się działo.

A Webber chyba zakończy po sezonie współpracę z Red Bullem, ciekawe tylko który topowy kierowca będzie chciał być numerem 2.

Cytat:
MARK WEBBER: - Otrzymałem chyba cztery lub pięć wiadomości od teamu, który prosił mnie, żebym nie atakował Vettela, ale się do nich nie zastosowałem. Nie czuję się dobrze z powodu tych instrukcji. Taka jest odpowiedź. Gdyby Fernando odpadł na ostatnim okrążeniu, walczylibyśmy o zwycięstwo. Oczywiście zignorowałem team, bo chciałem spróbować zyskać miejsce. Seb robił co mógł, ja również. Nie zamierzałem się z nimi zderzyć. Starałem się jechać jak najlepiej przy tej ilości jednostronnej konwersacji. Starałem się wyprzedzić faceta z przodu. Chciałem ścigać się aż do końca. Na cztery czy pięć okrążeń przed metą zaczęli ze mną rozmawiać na temat utrzymania miejsca. Chciałem zdobyć punkty, ale również chciałem ich więcej.

pP - Pon 18 Lip, 2011

kubas - Nie 31 Lip, 2011

Nie ma tematu jeszcze o Porsche Supercup więc piszę tutaj, Giermaziak wygrał wyścig na hungaroringu, tydzień temu drugi na nurburgringu. 22lata, nieźle gość ogarnia :)
EmerytRs2 - Nie 31 Lip, 2011

dokładnie hh. popiera giermaziaka :rotfl:
Yarko - Nie 31 Lip, 2011

świetnie pojechał :)
roj - Nie 31 Lip, 2011

kubas napisał/a:
22lata, nieźle gość ogarnia :)

21 chyba
fajna wygrana na mokrym torze, może za rok zrobimy hh wycieczkę na hungaro, najpierw będzie Giermaziak na pudle, cztery godziny później Robert, warto się przejechać :jupi:

nasz hymn to chyba jakiś remiks był :wall:

Bad-i - Nie 31 Lip, 2011

zayebista koncowka - Polsat sie nie popisal
Kenet - Nie 31 Lip, 2011

Taaa, piękna transmisja. O tym, że Borowczyk i Kochański nie wiedzą co się dzieje to już nie będę mówił, bo krew mnie zalewe, że za takie komentowanie jeszcze im coś płacą. A farmazony i wypowiedzi Zientarskiego powinny wreszcie dać do myślenia osobom, które go zatrudniają!
Bad-i - Nie 31 Lip, 2011

he he Guzik jedzie juz jedno kolko na pierwszej pozycji a ten debil Borowczyk dopiero to zauwaza :D

Maurycemu to ja wspolczuje :]

Kenet - Nie 31 Lip, 2011

Najlepsza była minuta milczenia i konsternacji Borowczyka, zanim przyjął że to co widzi dzieje się naprawdę i próbował to sobie wytłumaczyć. Dobrze, że są powtórki bo by do końca wyścigu by nie wymyślił co się stało.
pum - Nie 31 Lip, 2011

oj mega dali duuuupy... komentarz to standardowo poziom gleby ale żeby relacja siadła kiedy najwięcej się działo. ojjjj :wall: :wall: :wall:
roj - Nie 31 Lip, 2011

mistrzem jest Zientarski! ja gdybym tyle lat komentował nawet zawody islandzkich gospodyń w haftowaniu to bym kur.wa wiedział więcej o tym niż on o f1 :wall:
szympans by wiedział więcej!

zefir - Pon 01 Sie, 2011

kurde wczoraj ogladalem rally cross w USA na torze uliczno- szutrowym w LA w ramach imprezy X-Games i musze powiedziec ze mega walka jest i niezle umiejetnosci, Gronholm w finale byl 3 ;) chlopaki wcale sie nie pierdola tylko ostra walka, mega skoki, fajna sprawa i na zmiane szutr z asfaltem, no i auta bez lipy- 600-700 koni :)

polecam!