Ex rower Jakiego już u Anjasa. Oby dobrze mu się sprawował
jakbym wiedzial, ze tak bedzie to bysmy sie zamienili czesiowym targiem - dalbym Ci rower a Ty mi Clio...
niech sie sprawuje dobrze. ja go nie uzywalem michool_vt - Nie 18 Mar, 2012 moze ma ktos jakis rower na kole 26" i ramie do 17 cali, szukam czegoś uzywanego dla siostrzeńca szymlorek - Nie 18 Mar, 2012 Upatrzylem sobie rowerek Specialized Hardrock Sport Disc 29'
Od rana siedzę i łamie się czy kliknąć "kup" boje się że podoba mi się bardziej idea posiadania roweru niż jazdy na nim i że skończy jako łapacz kurzu ! kamil - Nie 18 Mar, 2012 Zrób tak jak ja, kup sobie coś używanego, tańszego pojeździj. Jak zaskoczy to w następnym sezonie kupisz sobie co będziesz chciał. A tak to szkoda by 500 dolców się kurzyło bo masz słomiany zapał.anjas - Nie 18 Mar, 2012
Jakarti napisał/a:
ja go nie uzywalem
ta, Kamil tez nie używał, a na ramie jest ślad po naklejce "siódemka"
P.S. Fajny rower, co prawda jeszcze się na nim nawet nie przejechałem, ale w garażu prezentuje się zacnie mi - Nie 18 Mar, 2012
M napisał/a:
Jaki kask na miasto?
Jakikolwiek moim zdaniem. Z lidla serio ok są, lampkę mają zintegrowaną... Moja w takim jeździ i nie narzeka.M - Nie 18 Mar, 2012
mi napisał/a:
M napisał/a:
Jaki kask na miasto?
Jakikolwiek moim zdaniem. Z lidla serio ok są, lampkę mają zintegrowaną... Moja w takim jeździ i nie narzeka.
To uderzam do bielanskiego lidla w takim razie.
Btw moi rodzice maja przyjaciol ktorzy sa od x lat w DE i kiedys sprzedalem Panu Piotrowi dowcip "twoja stara kradnie w lidlu" a potem sie dowiedzialem ze pracuje dla lidla bizon - Nie 18 Mar, 2012 znajomi kupili 2 dni temu kaski w lidlu, mowia, ze nawet calkiem w porzadku sa.kamil - Nie 18 Mar, 2012 do momentu uderzenia...bizon - Nie 18 Mar, 2012 to prawda, moze byc roznie.Rasputin - Nie 18 Mar, 2012 Słuchajcie,jaki polecacie licznik? Zastanawiam sie nad Sigmą,zna ktoś?rasta - Nie 18 Mar, 2012 Jedna z bardziej znanych i cenionych firm martin.h - Nie 18 Mar, 2012
Rasputin napisał/a:
Słuchajcie,jaki polecacie licznik? Zastanawiam sie nad Sigmą,zna ktoś?
Ja mam taki, polecam rasta - Nie 18 Mar, 2012 Najlepiej brać bezprzewodowy do wyrwania już za 100 pln.mi - Pon 19 Mar, 2012
kamil napisał/a:
do momentu uderzenia...
A to niby czemu? Microshell na styropianie - żadna filozofia. A że ma mniej dopracowane ma wloty powietrza na przykład - moim zdaniem to nie problem w 98% przypadków.