Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Marek23 - Pią 30 Paź, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Niezły hardcor z tym szczurem
Już teraz wiem Raściak czemu Ci Foca nie trzyma mocy, szczur ją zżera KonradMK - Pią 30 Paź, 2009 Focus 2.0 turbo - 300 koni i 1 szczurrasta - Pią 30 Paź, 2009
Marek23 napisał/a:
uż teraz wiem Raściak czemu Ci Foca nie trzyma mocy, szczur ją zżera
Po pozbyciu się szczura i pospawaniu popękanego dolotu, pewnie szczur maczał w tym palce, moc wróciła Marek23 - Pią 30 Paź, 2009
rasta napisał/a:
Po pozbyciu się szczura i pospawaniu popękanego dolotu, pewnie szczur maczał w tym palce, moc wróciła
Teraz uważaj, żeby znowu Ci jakiś sierściuch nie zjadł troche koni czy momentu....Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 oddaje tobie co kryje w sobie
otworzyliśmy sobie to podobno h23 z przebiegiem 130tys (czy jakoś tak) i ...
fajnie wyglada na tych felgach i dystansie 20mm
PiTT - Pią 30 Paź, 2009 myślałem że na pierwszej focie jest kosmos saxorulez - Pią 30 Paź, 2009 Marcel 08,
to seryjne tłoki?[Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 tiaaaaaKamilbike - Nie 01 Lis, 2009 ale te 130tys to chyba mil i na dodatek morskich Barejka - Nie 01 Lis, 2009 silnik 2.3 w prelude nie nalezal do tych idealnych bizon - Nie 01 Lis, 2009 no nie nalezal, oprocz innych przypadlosci mial jakis problem z walem korbowym, jak niesie internetowa wiesc
kolega mial, i mial duzo problemow.wasq - Nie 01 Lis, 2009
Marek23 napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
Niezły hardcor z tym szczurem
Już teraz wiem Raściak czemu Ci Foca nie trzyma mocy, szczur ją zżera
w sobote do mnie do sklepu wlazi dwoch gosci pokazuja mi przewody zaplonowe patrze ale szroty az rdzenie widac
jak sie okazalo szczur wpierdolil w calosci dwa przewody zostaly tylko nasadki na cewce oraz na swiecach oraz dwa kolejne zaczal zrec dalej
Rasta przejrzyj sobie caly stan okablowania Anonymous - Śro 11 Lis, 2009 gotowy na nocny rajd
troszkę rdzy wywalono i powoli zaczyna być gotowy na powtanie kilku rurek
Anonymous - Pon 16 Lis, 2009 zaciski i wahacze po regeneracji
Trochę inaczej niż miało być ale oryginalnie
i wahacz chyba lepszy niż z fabryki Anonymous - Pon 16 Lis, 2009 gotowy do wyjazdu po celę