strick - Wto 31 Paź, 2006 Co chcecie, delikatnie zarysowane polo DDariano - Wto 31 Paź, 2006 Polo
AIR BAG.OK SILNIK OK.
Ja pi.er.dole ludzie to maja poczucie humoru
[ Dodano: Wto 31 Paź, 2006 ]
A i zastanawiam sie nad slowami ktore napisal pan mozliwosc naprawy naprawe wycenia na 8-9 tys poprostu bardzo ciezko mi jest to sobie wyobrazic :570: :570: :570: :570: o czarne megane mi chodzi oczywiscieAnonymous - Wto 31 Paź, 2006 Jak dla mnie megane nie wygląda źle... Jeżeli nie jest przestawiony na podłużnicach to mi wygląda na kosmetykę. był kiedyś fajny program na eurosporcie o autkach z WRC. Pokazywali co sie nadaje na złom a co do odbudowania. Z tą meganką spokojnie by powalczyli. Że niby kółko się urwało?? Że prawy przód jest lekko strzelony?? Dla mnie do zrobienia. I jeżeli robiłby to dobry blacharz to auto po naprawie byłoby w pełni wartościowe.M - Wto 31 Paź, 2006
warwi napisał/a:
Jak dla mnie megane nie wygląda źle... Jeżeli nie jest przestawiony na podłużnicach to mi wygląda na kosmetykę. był kiedyś fajny program na eurosporcie o autkach z WRC. Pokazywali co sie nadaje na złom a co do odbudowania. Z tą meganką spokojnie by powalczyli. Że niby kółko się urwało?? Że prawy przód jest lekko strzelony?? Dla mnie do zrobienia. I jeżeli robiłby to dobry blacharz to auto po naprawie byłoby w pełni wartościowe.
Nie no prosze Cieeeee Dariano - Wto 31 Paź, 2006
warwi napisał/a:
Jak dla mnie megane nie wygląda źle... Jeżeli nie jest przestawiony na podłużnicach to mi wygląda na kosmetykę. był kiedyś fajny program na eurosporcie o autkach z WRC. Pokazywali co sie nadaje na złom a co do odbudowania. Z tą meganką spokojnie by powalczyli. Że niby kółko się urwało?? Że prawy przód jest lekko strzelony?? Dla mnie do zrobienia. I jeżeli robiłby to dobry blacharz to auto po naprawie byłoby w pełni wartościowe.
Naprawic mozna wszystko!! Jest napisane ze podluznice ma strzelona wachacz pokrzywiony, Itd. Nie napisalem ze nie da sie zrobic tylko w dalszym ciagu zastanawia mnie jak on to sobie wyliczyl ze zrobi to za8-9tys. Ja to z tym megane czuje jedna wielka mine !!! Na zdrowy rozum odda fure zrobiona za 32 tys czy cos tu tylko mi nie gra ???????
DOdam megane sport 2006RM - Wto 31 Paź, 2006 Za wystawienia takiego auta z papierami pozwalającymi go pozniej rejestrowac wsadzałbym do pierdla za usłowania zabójstwa.
Powaznie.strick - Wto 31 Paź, 2006 Jak ja bym sie dowiedział że moje auto tak wcześneij wyglądało to za jaja bym powiesił ta osobe która mi cos takiego sprzedała anjas - Wto 31 Paź, 2006
strick napisał/a:
za jaja bym powiesił ta osobe która mi cos takiego sprzedała
twój plan ma jeden słaby punkt... co gdybyś taki samochód kupił od kobiety?
pcs - Wto 31 Paź, 2006 ciekawe czy z polo juz wyjeli kierowce ...
pozatym napis na klapie "happy dent" brzmi dosc sarkastycznie,
co do megane to nie jest to tragedia ale koszt naprawy nie bedzie 9000 tylko min. 19000 (i tak sie oplaca), yglada na to ze poza komora silnika buda nie jest ruszona a w komorze i przednim zawieszeniu wszystko mozna na nowe wymienic. Mysle ze fury w wielu z nas wygladaly gorzej.Michał - Wto 31 Paź, 2006
anjas napisał/a:
strick napisał/a:
za jaja bym powiesił ta osobe która mi cos takiego sprzedała
padlem Michał - Wto 31 Paź, 2006 jak patrze na tego polo to mi sie przypomina pewna historia.
mialem kumpla ktorego ojciec kupil toyote celice , w ktorej zginelo 5 osob, generalnie samochód widmo, w nocy w nim straszylo. Pytalem sie ziomka czy nie jest mu nie w smak takim samochodem jedzic , powiedzial ze czemu ....saxorulez - Wto 31 Paź, 2006 .. skoro już nie żyją.strick - Wto 31 Paź, 2006
anjas napisał/a:
To nabił bym jej piz.. na hak i też zawiesił gdzies Anonymous - Wto 31 Paź, 2006
PiTT napisał/a:
moze ktos ma ochote na nowe polo serwisowane w aso?
małe przytarcie o latarnie na parkingu
Boże myślałem że padne ze smichu( z wyrazami współczusia dla rodziny ofiar).
co to jest? k.u.r.w.a przecież to nawet na części się nie nadaje.
i ta cena -chyba jakaś pomyłka.
Megane: jak dla mnie do zrobienia. nie jest tak zle. Na fabrycznych gratach i w ASO autko będzie w 100% sprawne-tyle widac na fotach.
Michał napisał/a:
jak patrze na tego polo to mi sie przypomina pewna historia.
mialem kumpla ktorego ojciec kupil toyote celice , w ktorej zginelo 5 osob, generalnie samochód widmo, w nocy w nim straszylo. Pytalem sie ziomka czy nie jest mu nie w smak takim samochodem jedzic , powiedzial ze czemu ....
Brrryyyyyyy. oj nawet niechcial bym go poznaćnox - Śro 01 Lis, 2006 moze prowadzi zakład pogzebowy ? i juz się przyzwyczaił ??