arssss - Pią 31 Gru, 2010 Ale mam tylko jedną co się nie boi śmigac na prawym
Ja mam swoją kobietę więc tą mogę Ci odstąpic
Tylko wiesz ona ma 18 rocznikowo dopiero GeKo - Pią 31 Gru, 2010 spoko AX ma 19
dogadają się.
P.S Kobieta się nie boi puszczać Cię z takimi młodymi ? czy nie wie Stacho - Pią 31 Gru, 2010 nie ma lipy kurdearssss - Pią 31 Gru, 2010 Wiesz ja sam mam dopiero 20,a moja 19 więc taka młodziutka to ona dla mnie nie jest;p
Na szczęście nie boi się, zna ją tyle samo co mnie i ufa mi więc jest luz;D
Ja spadam spac. W sobotę dogadamy szczegóły kaziu1985pn - Pią 31 Gru, 2010 GeKo, żadna linka tylko młotek tzw ruski klucz uniwersalny stuknąć puści to i będzie dobrze Janusz - Pią 31 Gru, 2010
GeKo napisał/a:
weź dwie
nie lubię jeździć samemu.
+1 tyle ze weś trzy 18 rocznikowo pasi Jaco - Pią 31 Gru, 2010
Janusz napisał/a:
GeKo napisał/a:
weź dwie
+1 tyle ze weś trzy 18 rocznikowo pasi
+1 i będziesz miał całe autko koleżanek
Ja dzisiaj wybywam do Wisły i będę pod telefonem więc dajcie znać co i jak Przem_106 - Pią 31 Gru, 2010
GeKo napisał/a:
Stf napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
Dzis w koncu udało się wyjechac na pierwsze upalanko. Zawias ustawiony mega, opony ok, warunki bajeczne. Niestety zrobiłem tylko 20km, bo znalazł się lesniczy i przerwał piknik
kolce ?
To widać pięknie złamana szmata.
Przemku co wybrałeś w końcu ?
Opony na ktorych smigałem to stary Michelin A30 12/58 na krotkim kolcu Monte Carlo. Daje rade do ok 100-110.
Ale niestety podjęłem dosc trudną decyzję o ktorej w odpowiednim wątku
Zazdroszcze wam zbiorowego upalania. U siebie jestem niestety osamotniony co mocno nie słuzy GeKo - Pią 31 Gru, 2010 ja jestem w czarnej dupie, szukając rozrusznika żeby w niego przyłożyć zauważyłem że płyn chłodniczy spiernicza,ale skad dokladnie to nie wiem. nie mam jak tego ogarnąc albo po zalozeniu termostatu sie cos wysralo albo bylo wczesniej ale nie zauważyłem tego.kaziu1985pn - Pią 31 Gru, 2010 GeKo, najbardziej prawdopodobne że pompa puszcza na osi albo za mało dociągłeś obudowę termostatu do bloku. Pytanie ile Tobie ucieka na 100/1000 km ??GeKo - Pią 31 Gru, 2010 o 14 mam dzwonić do mechaniora i ma sprawdzić czy da radę to ogarnąć.arssss - Pią 31 Gru, 2010
Janusz napisał/a:
GeKo napisał/a:
weź dwie
+1 tyle ze weś trzy 18 rocznikowo pasi
mogę w sumie jeszcze jedną zgarnąc ale to bardziej pierwszej koleżanki koleżanka niż moja
to teraz musicie się podzieli kto bierze brunetkę ,a kto blondynkę Konrad - Pią 31 Gru, 2010 Ja biore obydwie, na ostro, mam duzo miejsca w samochodzie i pełnowymiarowe łóżko z tyłu! Barejka - Pią 31 Gru, 2010