HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
FreeMan - Śro 12 Mar, 2008 Ja narazie nie moge zagwarantowac ze pojade, bede to wiedzial dopiero w sobote.Rudello - Sob 15 Mar, 2008 Kovalski status?!kubas - Sob 15 Mar, 2008 Bydgoszcz WITA HH.ORG
Chrzan daj mi znac jakies 20 minut przed waszym wyjazdem bo musze dotaknowac bolid....CHRZANEK - Sob 15 Mar, 2008 Copyrajt Orajt OSKAR - Nie 16 Mar, 2008
FreeMan napisał/a:
Ja narazie nie moge zagwarantowac ze pojade, bede to wiedzial dopiero w sobote.
Morgan jak zwykle sciema :rotfl: :rotfl:
A i tak okarze sie,ze o umowionej porze przyjedziesz razem z Zoną :jupi: :jupi:CHRZANEK - Nie 16 Mar, 2008 Bardzo dziękuje wszystkim przybyłym za świetną zabawę
Myślę że tor się podobał - można było podriftować...
Szkoda że Kondzio nie dotarł 206 Gti - Nie 16 Mar, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Bardzo dziękuje wszystkim przybyłym za świetną zabawę
Myślę że tor się podobał - można było podriftować...
Szkoda że Kondzio nie dotarł
Jakie Wyniki ??:D:Dkubas - Nie 16 Mar, 2008 chrzan pierwszy potem nie wiem wiem ze ja ostatni albo vlodek... strick - Nie 16 Mar, 2008 A zdjec kogos jajek nie ma? kubas - Nie 16 Mar, 2008 beda zdjecia jak Warszawiacy przyjechali do Bydgoszczy zeby polazic po Tesco Bylo git !! Milo bylo poznac wszystkich ktorych jeszcze nie znalem !!OSKAR - Nie 16 Mar, 2008 wyniki beda jutro.
zabawa byla piekna i dryfty.
tor tez byl fajny,ale zaraz po daytonie w krakowie
chrzanek powalil wszystkich.
zdjecia bede jakies.nie wiem czy przypadkiem rudello znow nie mial sesji CHRZANEK - Nie 16 Mar, 2008 Pojedynek z Bad-im - BEZCENNE ! ! !
Było super, a fotki jak to fotki Są ale nie oddają tego świątecznego nastroju
NIKI LAUDA
OSKAR
MICK debeściak
Mieliśmy swoje fanki
"Bardzo Cię polubiłem Rasta Wszystkie Rasty to fajne chłopaki"
Najgorsze było oczekiwanie
Oszukali nas... Jesteśmy ostatni...
HH.ORG TEAM
kubas - Nie 16 Mar, 2008 ejjj oszukali nas !! Oskar i Marcel miszcz !! A mi sie fajnie ganialo z jurkiem przynajmniej tutaj nie bylo widac roznicy km CHRZANEK - Nie 16 Mar, 2008
kubas napisał/a:
z jurkiem
?? ?? ??
W sensie Rastą
Broniliśmy sie przed najeźdźcami Ale byli liczniejsi...kubas - Nie 16 Mar, 2008 nie z jurkiem ogorkiem tym od tego ze szczecina szefa wszystkich szefow ta z tym co ma 300 km bez 3