Drzwi - Clio 1 Williams/16V
1. Cichyp
2. lukanio_k2EmerytRs2 - Czw 16 Lut, 2012 Powiem krótko, zaczynamy etap II-realizacja części !!
W przyszłym tygodniu, zaczynamy od produkcji tylnej klapy.
Maskę na kopyto przesyłam prawdopodobnie 27 lutego (100%), jeżeli nie wcześniej.
Zatem gotowe elementy, powinny pojawić się z początkiem Marca
Z mojej strony padł pomysł, na replikę Puszki dolotu powietrza tzw. Airboxa znanej firmy
oczywiście, będzie robić robotę.WuRC - Pią 17 Lut, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
oczywiście, będzie robić robotę.
Będzie stary Bilsztajn z laminatu ?EmerytRs2 - Pią 17 Lut, 2012 nie ITG universal , tylko trzeba załatwić puszkę do zrobienia kopytka lub ewentulanie Zoner zacznie poszukiwanie tego elementu na ebayu.rasta - Pią 17 Lut, 2012 EmerytRs2, zapytaj jaki byłby koszy ogarnięcia tylnej klapy do Focus MK1 z laminatu w 3 egzemplarzach. Klapę dostarczymy Bonczek - Sob 18 Lut, 2012 Bardzo ważne czy kombi czy 3d rasta - Sob 18 Lut, 2012 Sedan
Bonczek - Sob 18 Lut, 2012 Przecież nie masz sedana Jacek kupił? rasta - Sob 18 Lut, 2012 Jacek ma Kombi Greg - Sob 18 Lut, 2012 EmerytRs2, mógłbyś podpytać o koszt np. maski do 106 II? Ew. dodatkowych chętnych mógłbym poszukać, tylko muszę znać koszt pi razy oko. Maskę mam, ale średnio się chyba nadaje na kopyto. EmerytRs2 - Śro 22 Lut, 2012 ogólnie duże elementy oscylują w granicach ok. 350zł, ale cena zależna jest od ilości zuzytego materiału.
dajesz raściak !! , w poniedziałek wysyłam maskę!!, więc jakbys dostarczył oryginalny nie szpachlowany element, dobrze zabezpieczony do wysyłki, to prawdopodobnie w połowie marca mielibyście gotowe elementy !!.
jak coś to dzwoń, bo mało mnie na forum ostatnio a czasu na ograniecię nie dużo zakładając, że trzeba to uzgodnić z zoner AT,
klapa do focusa to doby temat na zarobek, biorąć pod uwagę, że po maxie tam rdza bierze.
Greg koszt maski około 350,-zł max, aczkolwiek musisz zebrać jakies tam minimum jeżeli chodzi o liczbę
Niestaty mam trochę utrudniony kontakt telefoniczny z ZonerAT, (zapracowany gość)EmerytRs2 - Śro 13 Cze, 2012 Kto z listy dalej zainteresowany?
Koszt Maski Czarnej 340,-zł. plus koszt wysyłki.
Jeżeli ktoś chce kupić kontakt PW w celu pobrania instrukcji obsługi
Maska robi robotę !! Waga ok. 6 kg. mocna sztywna, po prostu Snickers
Drzwi - Clio 1 Williams/16V
1. Cichyp
2. lukanio_k2
ObrazekM - Śro 13 Cze, 2012 Moglbys dla mnie zapytac ile za samą skorupke bez tych wszystkich bajerow?EmerytRs2 - Śro 13 Cze, 2012 Ok jeżeli jest taki produkt, wątpię by cena była dużo niższa, chodzi głownie o sztywność i jakość
przy dużej masce jaką ma cif, może ją poderwać, może dojść do jakiś fizycznych uszkodzeń spowodowanych napięciami.
Musi być raczej zachowane żebrowanie zewnętrzne , aczkolwiek spytam się.