Rasputin - Śro 18 Kwi, 2012 Podzielam zdanie Maćka,że krytyka powinna płacić tyle samo co inne lokale w okolicy,bo niby czym się wyróznia od innych? Robią imprezy,koncerty jak inne kluby a na dodatek ukrywają młodych lewaków podczas manifestacji
Kolega tam pracował przez rok to wiem jaką oni kasę robią. I to wszystko na mega preferencyjnych zasadach Marek23 - Śro 18 Kwi, 2012
Cytat:
Podzielam zdanie Maćka,że krytyka powinna płacić tyle samo co inne lokale w okolicy,bo niby czym się wyróznia od innych? Robią imprezy,koncerty jak inne kluby a na dodatek ukrywają młodych lewaków podczas manifestacji
Kolega tam pracował przez rok to wiem jaką oni kasę robią. I to wszystko na mega preferencyjnych zasadach
+1anjas - Śro 18 Kwi, 2012 +500, zreszta wydaje mi się, ze pracują nad zmiana tych warunków kamil - Śro 18 Kwi, 2012 Tez jestem za tym, aby równość w opłatach za czynsz dotyczyła wszystkich.M - Śro 18 Kwi, 2012 I mi tylko o to chodzi, a ze lewaki - niech sobie beda. To dowod na wolnosci obywatelskie.no name - Śro 18 Kwi, 2012 Stoliki mogę wystawić i już mam ogródek zmontowany od jakiegos czasu,
do euro najnormalniej nie dociągnę bo nie ma już kasy na dokładanie.
Nie wiem co będę robił od Maja, szukam na razie wśród znajomych czegoś bo sami
wiecie jak to wyglada normalnie, gdyby ktoś coś słyszał to chętnie przygarnę jakieś infoPiTT - Śro 18 Kwi, 2012
no name napisał/a:
Stoliki mogę wystawić i już mam ogródek zmontowany od jakiegos czasu,
do euro najnormalniej nie dociągnę bo nie ma już kasy na dokładanie.
Nie wiem co będę robił od Maja, szukam na razie wśród znajomych czegoś bo sami
wiecie jak to wyglada normalnie, gdyby ktoś coś słyszał to chętnie przygarnę jakieś info
PWno name - Śro 18 Kwi, 2012 DziękiCHRZANEK - Śro 18 Kwi, 2012 No Name - rozumiem że TV jest i mecza dziś można u Ciebie obejrzeć ?
Mam cholerną ochotę obejrzeć meczyk popijając piwko.
Zaczyna się o 20:40, to jeśli jest taka możliwość to chętne zarezerwuje stolik na 20:30.
Może ktoś jeszcze chętny ???no name - Śro 18 Kwi, 2012
CHRZANEK napisał/a:
No Name - rozumiem że TV jest i mecza dziś można u Ciebie obejrzeć ?
Wszystko zależy na czym leci bo nie mam N-ki.no name - Śro 18 Kwi, 2012 Jest na polsacie, jak coś to robię rezerwacje albo przy barze albo przy stoliku
najbliżej tv martin.h - Śro 18 Kwi, 2012 Też bym wpadł, ale mam trochę za daleko
no name, Ty jesteś ze śląska, tak? Więc jak co to zapraszam do chorzowa, poszukamy lokalu na Pub, stałych klientów będziesz miał PiTT - Śro 18 Kwi, 2012 wpadnę!
ostatnio mam fazę na obstawianie zakładów w necie
korzystam z Tobetu bo są dobre bonusy na start i gram kasą za frajer
przeyebałem 20zł. ale z jednego zakładu zarobiłem 24, więc jest git
fajna opcja z "live betem" czyli obstawianie trwających meczy, np. 15 min. przed końcem
ależ emocje
może na jutro też coś obstawimy?
no name, pisałeś że można też obstawiać u Ciebie, czy coś mi się pomyliło?no name - Śro 18 Kwi, 2012 Mam www.etoto.pl ale zakładów nie można robić w trakcie spotkania
i czynne mam zakłady do 20-tej.
Czyli co, stolik na 20- 20.30 ?
Czy przy barze ?CHRZANEK - Śro 18 Kwi, 2012 Tak. Ja będe z Monika - zatem na eleganckości